A Borsodnádasdi Alapszervezet beszámolója

2020.szeptember 16-án folytatódott az egészségünkről szóló figyelem felhívó napok második része.

Az eseményt faültetéssel kezdtük. Meghívottunk – Németh Lajos meteorológus – és Kormos Krisztián polgármester közösen fát ültettek a Helytörténeti gyűjtemény épülete előtt.

Ezt követően a teremben az önkormányzat dolgozói rózsaszín pólókat osztottak a jelenlévőknek, az előírások szigorú betartása mellett.

Majd Németh Lajos meteorológus következett, aki már másodszor járt nálunk. Most felesége, Ági is elkísérte. Előadásának címe: Milyen hatással van az éghajlatváltozás az élővilágra, és az emberi egészségre? Ez a téma mindannyiunkat érintett és érdekelt. Szívesen hallgattuk volna tovább is, de őt Szőke Gábor plébános követte szintén érdekfeszítő beszámolójával. Nagyon szemléletesen, érthetően vezetett rá gondolataink és lelki gondjaink megértésére.

Előadások után az egészségügyesek szűrést végeztek. Lehetett menni szűrésre is, és közben vagy utána élvezni a vendéglátást.

Úgy érezzük, hogy sikeres 2 napot zártunk. Tagjaink már nagyon várták programjainkat a hosszú bezártság után.

Cseh Istvánné
a Dr. Kubinyi Pál Borsodnádasdi Alapszevezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét a DISZI-ben

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából figyelemfelhívó programot szerveztünk középiskolásoknak. Időpont: 2024. január 24. Helyszín: Heves Vármegyei Szakképzési Centrum Damjanich János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Az Európai Méhnyakrák Társaság (ECCA) Olvass tovább...

Alapszervezetek

10 ezer lépés a Tátrában

42 fő, 7 nap, 88 km. Több mint 10 ezer lépés a Lengyel és a Bélai Tátrában. Csodálatos helyeken, esőben, jó időben kéz és lábtörés nélkül. Sikerült az Egri Alapszervezet tagjainak!

Alapszervezetek

Tanácsadás bőrünk ápolásához

Gyere, feledkezz meg egy órára a betegségedről, kényeztesd a lelked, érezd jól magad! Tanácsadó: Majoros Bernadett és Habó Agnes Időpont: 2023. november 16. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének mai klubfoglalkozásán kezünk ápolása volt a Olvass tovább...