Megelőzés-rendszeres szűrés

Tudtátok, hogy fontosak vagytok nekünk nőknek! Szeretnénk ha sokáig mellettünk – velünk lennétek! Összefogtunk e cél érdekében, hogy felhívjuk a figyelmeteket a megelőzés és szűrés fontosságára. Ti is járjatok évente szűrésekre (tüdő, szájüregi, bőr…), ti is végezzetek havonta önvizsgálatot, táplálkozzatok egészségesen és mozogjatok!

A prosztatarák rosszindulatú betegség, sokáig nem okoz semmilyen tünetet. Fontos, hogy a férfiak 45-50 éves kor felett minden évben legalább egyszer akkor is ellátogassanak az urológushoz, ha nincs semmilyen panasz. Elsődleges feladat a megelőzés!

Itt az alkalom mindenkinek, nőknek és férfiaknak, hogy beírjátok a 2018. évi naptáratokba az évi alkalmas szűrővizsgálatot !

Ne felejtsétek el, a rosszindulatú betegségek egy része megelőzhető, és nagy része meggyógyítható!

(A képek lakossági fórumon, katasztrófavédelmen, Szentpáli szakiskolában készültek november hónapban: előadás, szűrés, gyógytorna)

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín rendezvény Nagyszénáson

37 fő vett részt 2021. október 8-án Nagyszénáson a rózsaszín sétán. Az eseményt Senior Zumba bemutatóval színesítették. Az orosházi EFI-től Szpisjak Brigitta egészségfejlesztő, Nagyszénásról pedig Nagy Attiláné védőnő, a Liga önkéntese hívta fel a figyelmet Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta a mellrák ellen – Gyöngyösön

  A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezet tagsága meghívott bennünket 2016. október 7-én 17 órára, az Emlőrák Ellenes Világnap alkalmából ismét megrendezésre kerülő figyelemfelkeltő sétájukra és az azt megelőző előadásra. Dr. Gulyás Zoltán szülész-nőgyógyász, klinikai szakonkológus „Rosszindulatú Olvass tovább...