Köszönjük mindazoknak, akik továbbra is hittek bennünk, hogy nekünk ajánlották személyi jövedelemadójuk 1%-át.

Az elért támogatás az elmúlt évekhez képest kevesebb, de minden szervezetnek kevesebb jutott a megváltozott adóbevallási rendszernek köszönhetően.

Bízunk abban, hogy kitartó munkánkat látva továbbra is méltónak találnak bennünket arra, hogy SZJA 1%-uk felajánlásával támogassanak bennünket.

Hálásan

 

 

Kategóriák: 1%

Kapcsolódó bejegyzések

1%

Még van két nap! Köszönjük, ha a javunkra rendelkezel. Hasznos linkek: www.rakliga.hu/1szazalek www.eeszja.nav.gov.hu A személyi jövedelemadó 1 százaléka nagyon fontos a Magyar Rákellenes Liga számára. Hogy miért?    

1%

MENNYI IS AZ 1%?

Magyarországon a daganatos megbetegedések számítanak a második számú haláloknak, jelenleg minden 4. magyar ember rákban hal meg. Évente összesen 80.000 új eset adódik, így nagyon sok családot érintenek közvetlenül a daganatos betegségek. A daganatok kialakulásának Olvass tovább...

1%

Rendelkeztél már adód 1%-áról?

Kedves Adományozónk! Mire költjük az szja felajánlásokat?Íme a legfontosabb feladataink, rendezvényeink és eredményeink.Idén is ajánld fel adód 1% százalékát! Kérjük, adód 1%-ával segítsd a Magyar Rákellenes Liga munkáját 2022-ben is! Köszönjük! Adószámunk: 19653417-2-43  A rendelkezést legkésőbb 2022. Olvass tovább...