A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete 2017. október 16-án tartotta “Összefogás az emlőrák ellen szimpózium és séta” rendezvényét.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, napsütéses, tavaszias időben érkeztek a résztvevők Debrecenből és a környező városokból a Régi Városháza impozáns Nagy Termébe.

A szimpóziumon meghívott neves előadók az emlőrák és egyéb daganatos betegségek korai felismerésére és az összefogás fontosságára hívták fel a lakosság figyelmét. Nagyon hasznos információkkal, jó tanácsokkal ellátva mentek haza az érdeklődők.

Nagy tetszés fogadta az Ady Endre Gimnázium drámatagozatos növendékeinek zenés műsorát.

A rendezvény léggömbös sétával fejeződött be. Mintegy 100 fő a Nagytemplom előtt röpítette magasba a rózsaszín léggömböt.

Többen megnézték Szabó Magda október 5-én felavatott szobrát a Kossuth téren.

Köszönet a rendezvény sikerében közreműködő orvosoknak, az alapszervezet vezetőségi tagjainak, önkénteseinek. Az Ady Endre Gimnázium drámatagozatos növendékeinek.

Támogatóinknak: DMVJ Polgármesteri Hivatal, Anita Hungária Kft, Eszti Szépészet Debrecen.

A Debrecen Televízió az Esti Napszemlében adott tudósítást. Cikk jelent meg a DEHIR-en és a Hajdú-Bihari Naplóban is.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tisztújítás és farsang a Gyöngyösi Alapszervezetnél

A februári 6-ai taggyűlésünkön ismét több mint negyven fő vett részt. Rövid köszöntés után rátértünk a napirendi pontokra: Beszámoló a Bugát Pál Kórházban tett látogatásunkról Tisztújítás Farsang Egyebek 1. A vezetőség beszámolt a január 25-én Olvass tovább...

Alapszervezetek

“Figyelj magadra!” – Pályázati felhívás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS „Figyelj magadra!” A beadási határidő meghosszabbodott: szeptember 10-éig lehet beküldeni a képeket! Salgótarján 2022 ______________________________ A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet mint rendező, pályázatot hirdet a „Figyelj magadra!” fotópályázaton való részvételre a következő Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Gyöngyösi Alapszervezet májusi programjai

2019. május 6. Közgyűlés tartottunk , ahol a május hónap programját beszéltük meg közösen a tagokkal. A közgyűlés fejezése után Nagy-Kovács Magdolna vezető diatetikus tartott előadás az egészséges életmódról. Május 12. Tagjaink túrázni voltak – Olvass tovább...