“Ki vagy Te, Uram, és ki vagyok én? Tudom, rossz kérdés. Engedj látnom. Árva szívem holt erét töltsd meg, égi Jóság.” (Esterházy Péter)

Szeretettel hívjuk a híveket és mindazokat, akik ismerték és szerették HADFI BERNADETTET, hogy jöjjenek el az Országos Onkológiai Intézetben lévő Irgalmas Jézus Kápolnába, az érte mondott  gyászmisére.

Időpont: 2017. október 25. 15 óra

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Apák Napja

2016. március 19-én, Szent József napján szentmise keretében ünnepli a Katolikus Egyház az Apák Napját. A Székesfehérvári Egyházmegyében Spányi Antal megyés püspök kezdeményezésére immár hagyománnyá vált, hogy a plébánosok ezen a napon megáldják az egyházközségükhöz Olvass tovább...

Egyéb

Megkoszorúztuk Dr. Dollinger Gyula domborművét

Hagyományaihoz híven, a Magyar Rákellenes Liga, idén is megkoszorúztuk Dr. Dollinger Gyula (1849-1937) domborművét az Országos Onkológiai Intézet, Kékgolyó utcai bejáratánál. Leróva ezzel tiszteletüket a sebészprofesszor, egyetemi tanár munkássága előtt.

Alapszervezetek

A nyári napozástól megviselt arcbőrünk ápolása – szépségtanácsadás Hatvanban

A Hatvani Segítő Szolgálat helyiségében augusztus 11-én, csütörtökön 14 órakor szépségtanácsadás volt Bődi Rita vezetésével, akinek ajánlásait érdemes megfontolni: „Fontos a napi bőrápolási rutin a nyár végén is, mivel a meleg hatására tágabbak a pórusok, Olvass tovább...