Időpont: 2019.október 15-től 22-ig

A MRL Hatvani Alapszervezet 21 tagja egy hetet töltött a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában.

Voltak, aki pihenéssel, voltak, aki túrázással, mások pedig a környék nevezetességeinek megtekintésével töltötték idejüket.

A gyönyörű természeti környezet lehetőséget nyújtott a kirándulásokra, sokan ellátogattak az élményfürdőbe, mások az intézmény falain belül a kreativitásukat fejlesztették, valamint a lelki elmélyülésre volt lehetőség.

A felújított otthon csodálatosan szép és kényelmes. Szeretettel fogadtak bennünket az intézmény vezetője és az ott dolgozók.

Köszönjük a szíveslátást, vendéglátást!

Lazányi Jánosné elnök

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szűrőnapok Mátranovákon az ALSTOM cégnél

Mátranovákon az ALSTOM vállalat felkérésére a Magyar Rákellenes Liga szűrővizsgálatokat végzett. Az alkalmazottak munkahelyi szűrővizsgálatait a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei végezték el július 28-án és augusztus 04-én. A két napon előzetes jelentkezést és ütemezést Olvass tovább...

Egyéb

Meghívó “A háztartási balesetek” című előadásra

Figyelem felkeltése a háztartási balesetek megelőzésére. Mi a teendő, ha gyorsan kell a segítség, forrázás, áramütés, gyógyszermérgezés, füstmérgezés, égési sérülések és egyéb balesetek esetén!

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – V.

Október 28-án, kedden 15 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját. Fellép Szabó Marcell zongoraművész.