Időpont: 2017. június 8.

Előadó: Dr Gesztesi Stefánia

Világszerte május 31-én tartják a Dohányzásellenes Világnapot, melynek célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a dohányzás veszélyeire. Manapság már közismert tény, hogy a dohányzás rákos megbetegedéseket idézhet elő.

A Hatvani Alapszervezet a nyári szünetét megelőző utolsó szakmai klubnapját dr. Gesztesi Stefánia tartotta figyelemfelhívó előadásával, melyre több, még ma is dohányzó társunk is eljött, de jöttek olyan vendégeink is, akik büszkén mesélték el, hogy szoktak le a dohányzásról.

A doktornő előadását követően sok-sok kérdést tett fel a hallgatóság.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta a Vácrátóti Botanikus Kertben

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet május 10-én autóbuszos kirándulást szervezett Vácrátótra, a Botanikus Kertbe. A vácrátóti botanikus kert az élő növények leggazdagabb hazai gyűjteménye. A 27 hektáros kertben közel 13 000 növényfajt, illetve -fajtát mutatnak be. A kertet idegenvezetővel járta be Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örömtánc Hatvanban

A nagy meleg ellenére újból nagyon szép számmal részt vettünk a Senior örömtánc klub heti táncóráján. Varga Julika vezetésével a másfél óra jókedvűen telt el!

Előadás

Nemzeti Rákellenes Nap – központi rendezvény

Nemzeti Rákellenes Nap   Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen Időpont: 2019. április 10. 10:00 óra Helyszín: OKISZ Inkubátorház, Széchenyi terem (Budapest, XIV. Thököly út 58-60.)  Fővédnök: Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter, Emberi Erőforrások Minisztériuma Olvass tovább...