A gyönyörű természeti fekvésű Dolinkában lebonyolított Városi Majálison a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete aktívan részt vett.

Sátrunkban 9 órától délig állapotfelmérésen, diabetes kockázati felmérésen és tanácsadáson vehettek részt az érdeklődők, és indulhattak a Tarjáni Szabadidősport vezetője, Félegyházi Évi által szervezett Nowathlon túrán, melynek első állomását is a mi önkénteseink biztosították egészségtotó kitöltetésével. A jelenlévők a szűrésekkel, önvizsgálatokkal, az egészséges táplálkozással kapcsolatos szóróanyagot is kaphattak.

A délelőtt folyamán hetvenhat fő regisztrált.

Tornaklubunk Bablena Márti vezetésével és tagjaink részvételével az érdeklődőknek  Meridián 3-1-2 tornát szervezett.

A mért adatok alapján elmondhatjuk, hogy van mit javítani életmódunkon, hogy a rendszeres mozgás és a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás terén van tanulnivaló és javítanivaló.

De együtt könnyebb, ezért is kellenek a közösségek, a test-és léleképítő közös programok.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Beszámoló a rózsaszín sétáról Tiszafüreden

“Minden év októbere világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. A Magyar Rákellenes Liga Tiszafüredi Alapszervezete immár hetedik alkalommal csatlakozik a kampányhoz és szervezi meg a rózsaszín városi sétát” https://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet-jasz-nagykun-szolnok/mikor-volt-utoljara-mellrakszuresen-fureden-rozsaszin-setat-tartottak-video-galeria-875807/

Alapszervezetek

Önkéntesek Napja Szekszárdon

A Mentálhigiénés Műhely, a Szekszárdi Civil Kerekasztal és Szekszárd MJV Önkormányzata által szervezett immár hagyománnyá vált Önkéntesek Napja és Hála Gála rendezvényen a fenti szervek meghívására részt vett a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is. Olvass tovább...