A MRL Salgótarjáni Alapszervezet Egészségklubjának áprilisi vendége dr. Darnói Tibor holisztikus orvos volt, aki nagyon fontosnak tartja gyógyító tevékenysége során az egészségmegőrzés és helyreállítás szempontjából a lelki-testi-szellemi harmónia megteremtését.

Megismerhettük a holisztikus gyógyítás lényegét, a test-lélek-szellem harmóniájának összefüggéseit, fontosságát.

Előadásából kiderült, hogy milyen az egészséges és egészségtelen stressz, képes-e a túlzott lelki terhelés önmagában is fizikai tüneteket kiváltani. Személyes példákon mutatott rá, hogy a lelki gyakorlatok segítik az embert, hogy tudatosan élje és szervezze mindennapjait, segíti a gyógyulás, az egészségmegőrzés útját.

A 85 fős hallgatóság nagy érdeklődéssel követte az előadást és számos kérdést intéztek az előadó felé, melyekre Darnói doktor készségesen válaszolt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó séta az egészségért, a mellrák ellen – Hatvanban

MEGHÍVÓ FIGYELEMFELHÍVÓ SÉTA AZ  EGÉSZSÉGÉRT, A MELLRÁK ELLEN! A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága nevében szeretettel meghívjuk Önt a 2016. október 14-én, pénteken 14 órakor megrendezésre kerülő rendezvényünkre, majd az azt követő figyelemfelkeltő sétánkra Hatvan város Olvass tovább...

Alapszervezetek

Lakossági szűrés Egerben

Ingyenes lakossági szűrést szervezett az Egri Markhot Ferenc Kórház november 10-én Egerben.  Dr. Maszárovics Zoltán, a kórház orvosigazgatója és dr. Harcsa Eleonóra, a rendelőintézet igazgatója megnyitójukban hangsúlyozták a megelőzés fontosságát és a szűrések szerepét a Olvass tovább...