A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata meghívást kapott a Horti Ezüsthold Nőegylet szervezésében megrendezésre kerülő Natura Egészségnapra. November 12-én szombaton 9 órától 14 óráig lehetett részt venni a szűréseken, megcsodálni a szebbnél szebb, ízesebb, ügyes kezek által készített termékeket.

Örömmel teljesítettük az egyesület vezetőjének felkérését az együttműködésre, az emlő önvizsgálati film és az önvizsgálat bemutatására klubfoglalkozásuk keretén belül, valamint szívesen csatlakoznak rendezvényeinkhez is.

Sokan látogattak el bemutatkozó asztalunkhoz, kérték el elérhetőségünket.

A kapcsolatok kiépítése fontos célkitűzésünk! Minél többen halljanak rólunk,ismerjék meg munkánkat, célkitűzéseinket és csatlakozzanak hozzánk.

Lazányi Jánosné

 

naturanap_2016

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mért fontosak a szűrővizsgálatok és mit jelent a Movember Mozgalom?

november 17-én került sor a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete soron következő rendezvényére. Először rövid szóbeli tájékoztatást kaptak a jelenlévők a szűrések jelentőségéről, formáiról, a korai felismerés döntő fontosságáról. A szűrővizsgálatok elsődleges célja, hogy előmozdítsa Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntesek Világnapján vettek részt a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai

A MRL Gyöngyösi Alapszervezete december 5-én Ecséden vendégeskedett a helyi szervezet meghívására, az Önkéntes Világnap alkalmából. Egy nagyon színvonalas kulturális műsort láthattunk, találkoztunk a Heves megyei önkéntesekkel.

Alapszervezetek

Majális – civil sokadalom Hatvanban

Időpont: 2022. május 1. Helyszín: Népkert A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkéntesei az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztek a helyszínre és azonnal nekiláttak az előkészületeknek. A sátruk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, Olvass tovább...