A Jászberényi Rákbetegek Országos Szervezete Jászberényi Napforduló Szolgálat és Támasz Klubjának vezetője, Csikó Józsefné meghívta a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjait a mai Fórumra.

Időpont: 2016. szeptember 17. 10 óra
Helyszín:  Honvéd Jászkaszinó, Jászberény

A megnyitót követően Fazekas Sándorné mentálhigiénés szakember beszélt az önkéntes munka szépségeiről.

Ezt követően Jászberényi Egészségfejlesztő Iroda működésének bemutatása következett. Jávorcsik Józsefné EFI munkatárs volt az előadó.

„Támogatott munkalehetőség megváltozott munkaképességű rákbetegeknek” címmel Tóth Andrea területi koordinátor beszélt a kínálkozó lehetőségekről.

Dr. Nagy Emese onkológus főorvos „Az orvostudomány és az egyén lehetősége a rák elleni küzdelemben”címmel tartott előadást.

A Fórum befejezése után ingyenes egészségügyi szolgáltatásokon, tanácsadáson, szűréseken vehettek részt a rendezvényre ellátogatók.

Hatvanból 9 fő vett részt a programon.

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Apák Napja

2016. március 19-én, Szent József napján szentmise keretében ünnepli a Katolikus Egyház az Apák Napját. A Székesfehérvári Egyházmegyében Spányi Antal megyés püspök kezdeményezésére immár hagyománnyá vált, hogy a plébánosok ezen a napon megáldják az egyházközségükhöz Olvass tovább...

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek eknökeinek megbeszélése

Időpont: 2019. július 09. Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat helyisége A Hatvani Segítő Szolgálatnál a Heves megyei alapszervezetek vezetőinek 2019. évi második  megbeszélésére került ma sor. A megbeszélést vezette: Gaál Imre és Lazányi Jánosné Legfontosabb témánk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ne gyújts rá! – Füstmentes Világnap a Fórumban

A Füstmentes Világnapon 2017. november 16-án a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, a Kortársak az Egészséges Fiatalokért Egyesülete, a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete és az Ökomenikus Segélyszervezet egészség délutánt szervezett a Fórumban. Évek óta arra kérik Olvass tovább...