Június 18-án a Hegyvidéki Alapszervezet immár ötödik alkalommal rendezte meg a „A mozgás szabadsága” elnevezésű, mellműtöttek részére kiírt úszóversenyt. A versenyre meghívtuk a Magyar Szervátültetettek Szövetségének csapatát, akik már nem amatőr szinten úsznak, alkalmazkodtak a mi alkalmi “hobbi úszóink sebességéhez”. Köszönet érte, amiért megmutatták, hogy súlyos betegség után is lehet sportosan élni. Reméljük, hogy példájuk klubtársainkat is a rendszeresebb edzésre inspirálja – és jövőre még többen és edzettebben vállalkoznak a megmérettetésre.

A versenyen 23 versenyző indult, öt korosztályi besorolásban. Minden úszó a Liga Oklevelével térhetett haza. Még a legidősebb versenyzőnk, a 82 évesen is örökifjú  Kovács Marika, aki – mint eddig minden alkalommal a verseny történetében – most is lelkesen vízbe szállt. Ezt külön Oklevéllel jutalmaztuk.

Köszönet illeti a XII. ker. Önkormányzatát a verseny anyagi támogatásáért, a Hegyvidéksportot pedig a térítésmentesen rendelkezésünkre bocsátott az uszodáért.

Külön köszönet az Anita Hungária Kft-nek, mivel dr. Tóthné Lacza Zsuzsanna évek óta kitart mellettünk, és az I. helyezettek értékes díjai mellett az  összes résztvevőt is megajándékozta.

Végül, de nem utolsósorban köszönet Wiszberger Zsuzsannának, a Hegyvidék Alapszervezet tagjának a verseny szervezéséért és levezényléséért.

A versenyt ismét nagyon élveztük, az úszás megmozgatott és felfrissített minket. Reméljük így lesz a következő versenyen is.

Kellemes nyarat  és szorgalmas edzést kívánunk!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek megbeszélése

Időpont: 2024. január 10. Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat helysége A Hatvani Segítő Szolgálat szervezésében 2024 év első megbeszélésére került ma sor. A megbeszélést vezette: Gaál Imre elnökhelyettes, Gősiné Lusztig Ildikó önkéntes koordinátor Napirendi témáink: Programjaink Olvass tovább...

Alapszervezetek

A MRL Salgótarjáni önkéntesei a Családi Strandnyitó Napon

Gyönyörű környezetben és a kánikulai nap ellenére árnyas fák alatt került lebonyolításra a Tó strand területén 2023. július 16-án a Családi Stradnyitó Nap. A szervező REMEK felkérésére a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Karácsonyi ünnepség Hatvanban

Békében, szeretettben töltöttünk el egy szép karácsonyi hangulatot árasztó délutánt 2018. december 14-én, a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival és vendégeivel. Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere és Rozványi Balázs, a Liga elnöke köszöntőjét követően az 5. számú Olvass tovább...