A hagyományokhoz híven karácsonyi ünnepséget rendezett a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Segítő Szolgálata tegnap, december 12-én délután. A helyszín most a Debreceni Egyetem Zeneművészeti kar Magánének Tanszék Liszt terme volt.

A tagjainkon kívül sok meghívott vendég is részt vett ezen a varázslatos eseményen!

Dr Bátori Éva tanszékvezető üdvözölte a közönséget.

Dr. Furka Andrea az alapszervezet elnökének köszöntője után Dr. Duffek Mihály, a Professzori klub társelnöke szólt a résztvevőkhöz, aki maga is daganatos betegségből gyógyult fel. Lenyűgöző zongorajátékával kedveskedett a hallgatóságnak.

Ezt követően Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke oklevelekkel köszönte meg a debreceni önkéntesek munkáját.

A rendkívül színvonalas zenés műsort a házigazdánk, Dr. Bátori Éva tanszékvezető, főként vizsgadarabokból állította össze.

Gratulálunk és köszönet az ajándékba kapott zenei élményért, amely ráhangolódás valamennyiünknek a karácsonyi ünnepekre.

Dr. Furka Andrea kiemelte azokat, akik támogatták az alapszervezet rendezvényeit.

A rendezvény egyediségét adta egy kis dekoratív egyedi üzenetet tartalmazó meglepetés tekercs, amelyet egyszerre bontottak ki a résztvevők.

A regisztrációnál mindenki húzott egy kis üzenetet és kapott két csokoládét.

Andrea köszönetet mondott azoknak, akik támogatták az alapszervezet rendezvényeit, majd a hangversenyen résztvevők egyszerre bontották ki a kis tekercset, amely egy-egy üzenetet tartalmazott. Ezt az I., II., és III., éves hallgatók vizsga koncertje követte 2 meghívott operaénekessel. Zárószámként a Bohémélet című operából hangzott el részlet. Csodálatos hangú énekesek adtak elő opera részleteket. Gratulálunk és köszönet a zenei élményért, amely ráhangolódás lehet a karácsonyi ünnepekre.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az Ady Kadétok csapata nyerte a „Fiatalokkal az egészségért” vetélkedőt

Forrás: tolna.katasztrofavedelem.hu Az eredeti cikk itt olvasható! A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete pár évkihagyás után újra megrendezte a Fiatalokkal az egészségért” vetélkedőt a Babits Mihály Kulturális Központban. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap Salgótarjánban – célkeresztben a vastagbéldaganatok

A Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából a MRL Salgótarjáni Alapszervezete „Célkeresztben a vastagbéldaganatok” címmel szervezett figyelemfelkeltő programot 2019.április 9-én a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban. A vastagbéldaganat Magyarországon is a második leggyakoribb, mindkét nemet érintő daganatos halálozási ok. Olvass tovább...