A hagyományokhoz híven karácsonyi ünnepséget rendezett a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Segítő Szolgálata tegnap, december 12-én délután. A helyszín most a Debreceni Egyetem Zeneművészeti kar Magánének Tanszék Liszt terme volt.

A tagjainkon kívül sok meghívott vendég is részt vett ezen a varázslatos eseményen!

Dr Bátori Éva tanszékvezető üdvözölte a közönséget.

Dr. Furka Andrea az alapszervezet elnökének köszöntője után Dr. Duffek Mihály, a Professzori klub társelnöke szólt a résztvevőkhöz, aki maga is daganatos betegségből gyógyult fel. Lenyűgöző zongorajátékával kedveskedett a hallgatóságnak.

Ezt követően Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke oklevelekkel köszönte meg a debreceni önkéntesek munkáját.

A rendkívül színvonalas zenés műsort a házigazdánk, Dr. Bátori Éva tanszékvezető, főként vizsgadarabokból állította össze.

Gratulálunk és köszönet az ajándékba kapott zenei élményért, amely ráhangolódás valamennyiünknek a karácsonyi ünnepekre.

Dr. Furka Andrea kiemelte azokat, akik támogatták az alapszervezet rendezvényeit.

A rendezvény egyediségét adta egy kis dekoratív egyedi üzenetet tartalmazó meglepetés tekercs, amelyet egyszerre bontottak ki a résztvevők.

A regisztrációnál mindenki húzott egy kis üzenetet és kapott két csokoládét.

Andrea köszönetet mondott azoknak, akik támogatták az alapszervezet rendezvényeit, majd a hangversenyen résztvevők egyszerre bontották ki a kis tekercset, amely egy-egy üzenetet tartalmazott. Ezt az I., II., és III., éves hallgatók vizsga koncertje követte 2 meghívott operaénekessel. Zárószámként a Bohémélet című operából hangzott el részlet. Csodálatos hangú énekesek adtak elő opera részleteket. Gratulálunk és köszönet a zenei élményért, amely ráhangolódás lehet a karácsonyi ünnepekre.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni „Add tovább” adománygyűjtési akció

December 7-én nyitotta meg az Advent Kuckóban a Karitatív Testület „Add tovább!” adománygyűjtő pontját, ahol december 23-ig várták a felajánlásokat. Az Adventi „Add tovább” kuckóban a gyűjtést civil szervezetek önkéntesei segítették. 13 órától sajtó tájékoztatót tartottak, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szűrési nap Kerekharaszton

A Kerekharaszti Alapszervezet április 16-án szűrési napot szervezett az Önkormányzati Hivatalban. A méhnyakrákszűrést dr. Gulyás Zoltán  szülész-nőgyógyász onkológus  végezte, aki a hölgyeknél a mell- illetve a bőr vizsgálatára is sort kerített. A szájüregi szűrést dr. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Itt a tavasz, jön a nyár! Hajrá Tiszafüred!

Kovácsné Fórizs Emese, a Tiszafüredi Alapszervezet elnöke a Főnix TV-ben mondja el programajánlóját. A nézők figyelmébe ajánlja a következő programokat: Melanóma és a bőrrák – előadás Örökmozgók program 3-1-2 meridián torna Kerékpározni jó! Gyűjtsük együtt Olvass tovább...