A hagyományokhoz híven karácsonyi ünnepséget rendezett a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Segítő Szolgálata tegnap, december 12-én délután. A helyszín most a Debreceni Egyetem Zeneművészeti kar Magánének Tanszék Liszt terme volt.

A tagjainkon kívül sok meghívott vendég is részt vett ezen a varázslatos eseményen!

Dr Bátori Éva tanszékvezető üdvözölte a közönséget.

Dr. Furka Andrea az alapszervezet elnökének köszöntője után Dr. Duffek Mihály, a Professzori klub társelnöke szólt a résztvevőkhöz, aki maga is daganatos betegségből gyógyult fel. Lenyűgöző zongorajátékával kedveskedett a hallgatóságnak.

Ezt követően Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke oklevelekkel köszönte meg a debreceni önkéntesek munkáját.

A rendkívül színvonalas zenés műsort a házigazdánk, Dr. Bátori Éva tanszékvezető, főként vizsgadarabokból állította össze.

Gratulálunk és köszönet az ajándékba kapott zenei élményért, amely ráhangolódás valamennyiünknek a karácsonyi ünnepekre.

Dr. Furka Andrea kiemelte azokat, akik támogatták az alapszervezet rendezvényeit.

A rendezvény egyediségét adta egy kis dekoratív egyedi üzenetet tartalmazó meglepetés tekercs, amelyet egyszerre bontottak ki a résztvevők.

A regisztrációnál mindenki húzott egy kis üzenetet és kapott két csokoládét.

Andrea köszönetet mondott azoknak, akik támogatták az alapszervezet rendezvényeit, majd a hangversenyen résztvevők egyszerre bontották ki a kis tekercset, amely egy-egy üzenetet tartalmazott. Ezt az I., II., és III., éves hallgatók vizsga koncertje követte 2 meghívott operaénekessel. Zárószámként a Bohémélet című operából hangzott el részlet. Csodálatos hangú énekesek adtak elő opera részleteket. Gratulálunk és köszönet a zenei élményért, amely ráhangolódás lehet a karácsonyi ünnepekre.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Előadás a szívbetegség és a daganatos megbetegedések kapcsolatáról – Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet 2019. február 12-i rendezvényének a résztvevői, a Rákellenes Világnapi megemlékezést követően, dr. Hanis Béla kardiológus főorvos előadását hallgathatták meg a szívbetegség és a daganatos megbetegedések közötti kapcsolatról. Mindkét betegség Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyöm program Borsodnádasdon

A Borsodnádasdi Alapszervezet szeretettel várja az Alapellátás-fejlesztési Modellprogram–mal közös szervezésű GYÖNGYÖM című eseményére Időpont: január 22-én (hétfőn) 16 órától Helyszín: Borsodnádasdi Közösségi Ház Nagyterme (a Telepről járat indul 16 órakor, a program végén pedig különjárat vissza) Megnyitó: Cseh Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés Gödöllőn

Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete Helyszín: Civil Közösségi Ház (2100 Gödöllő Szabadság út 23.) Időpont: 2019. március 20. szerda 17 óra 00 perc Téma: Gödöllő Alapszervezet Közgyűlése előadó: Vajek Andrea Mindenki életében eljön a számadás Olvass tovább...