2016. június 4-én a Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Mentálhigiénés Műhely és a Szekszárdi Civil Kerekasztal meghívására a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is részt vett a meghívók által szervezett „Önkéntesek Napja és a Hála- Gála„ rendezvényen.

A Szekszárd Babits Mihály Kulturális Központ előterében civil szervezetek, önkéntes kezdeményezések kaptak lehetőséget a bemutatkozásra 10-18 óráig.

Csillagné Szántó Polixéna Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Humán Bizottság elnöke köszöntőjével megnyitotta a civil szervezetek rendezvényét.

Az „Önkéntesek Napja és a Hála- Gála„ rendezvényén zenés-táncos fellépők műsoraikkal kedveskedtek a jelenlévő meghívott vendégek és más érdeklődők számára, melyen 22 civil szervezet képviseltette magát.

A Nagyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet az „Ifjú Szív” Magyarországi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes asztalánál kapott lehetőséget a szemléltető anyagainak, valamint a Magyar Rákellenes Liga és külön a Szekszárdi Alapszervezet működésének bemutatására, ill. az érdeklődők kérdéseinek megválaszolására.

Kapcsolódó bejegyzések

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat

Tudj többet a rákról, tegyél többet ellene! – országos vetélkedő a Füstmentes Világnapon

A Debreceni Segítő Szolgálat iskolai vetélkedőt szervezett 6-7. osztályos csapatok részére a Tudj többet a rákról, tegyél többet ellene szlogen alapján. A pályázati felhívásra 17 csapat jelentkezett: Beszédes Bagázs – siófoki Beszédes József Általános Iskola Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség ezreknek, milliók a kórháznak – Richter Egészségváros Siófokon

A Rákellenes Liga tagjai is részt vettek 2016. május 07-én a városunkban rendezett Richter Egészségváros rendezvényén, melynek mottója „Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” volt. A Richter Gedeon Gyógyszergyártó cég 2 millió Ft-ot ajánlott fel a Olvass tovább...