2016. május 18-án a Kőbányai Alapszervezet vezetősége és aktivistái látogatást tettek Szekszárdon  a Gemenci erdőben és a Pörbölyi Ökoturisztikai Központban.

A két alapszervezet: a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezet és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet között már évek óta fennálló kiváló partnerkapcsolat jegyében a Szekszárdi Alapszervezet vendégszeretetében meglátogattuk a Gemenci Erdő Kiránduló központját, és a Pörbölyi Ökoturisztikai Központot. A Gemenci Erdei Vasút kisvasútjával a Malomtetőig utaztunk oda-vissza és gyönyörködtünk a természet, valamint az élővilág szépségeiben.

Nagyon nagy élmény volt mindkét alapszervezet résztvevői számára.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A lélek is gyógyulni szeretne – előadás Lábodon

 A Magyar Rákellenes Liga Nagyatádi Szervezete 2019. április 17-én előadást szervezett a szomszédos Lábod településen. A Nők Lábodért Egyesület hívta meg őket az Egészségnevelés jegyében. Zslebics Edit, a Nagyatádi Alapszervezet elnöket mentálhigiénés témában tartott előadást A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Őszi kikapcsolódás Rózsaszentmártonban

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete ez évben is megtartotta hagyományos rendezvényét, 54 fő részvételével. Juhász Józsené “Ami csak rajtad múlik” c. előadása előtt közös torna, Becze Hajnalka vezetésével, majd előadás után kiscsoportos beszélgetés következett. Közben elkészült Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért Salgótarjánban – összefoglaló film

Ének, kerekasztal, legszebb fotók az egészséges nőkről, rózsaszín séta, örömtánc, festés a kórházban és 5 km-es gyalogtúra. Nézd velünk!