Időpont: 2016. május 1.
Helyszín: Népkert

Május elsejére a Népkertbe költöztek a hatvani programok.

Az ünnephez kapcsolódóan már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk az előkészületeknek. A sátrunk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

Horváth Richárd polgármester úr megnyitó beszédét követően a bográcsunk alatt a tűz is belobbant.

Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, beszélgettünk!

Bográcsgulyást főztünk 46 fő tagunknak és vendégünknek. Finom süteményekkel kedveskedtek társaink, közben recepteket is cserélgettünk.

Szép napot töltöttünk újból együtt többünk családtagjaival, akik szintén velünk töltötték a napot. Sokunknak boldog Anyák Napja is volt, hisz gyermekeink kijöttek hozzánk és együtt töltöttük a délutánt.

Köszönetet szeretnék mondani önkéntes segítőimnek: Mácsai Tibornak, Vancsik Gábornak, Mezei Józsefnénak, Mike Attilának, Semsey Andrásnak, a Csanálosi házaspárnak, Oláh Istvánnak az önzetlen segítségért az előkészületekben is!

Külön köszönet Kissné Zsuzsikának és lányának! Idén ők vállalták be a szakács szerepét és nagyon finom gulyást főztek mindenki megelégedésére!

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat mozgásprogramja

2020-06-15 Teremtorna, Meridián torna és Nordic Walking túra, 2020. június 10-11.  A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata a héten elindította a Teremtornáját is, rendhagyó módon a szabadban. Rég nem örültünk így egymásnak! Három hónap Olvass tovább...

10000 lépés program

Megérné a férfiaknak is utánanézni a gyógytorna lehetőségeknek

10 Ezer Lépés Program” Salgótarjánban A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete volt a következő állomása a prosztatarákos betegeket segítő programnak.   A korai stádiumban felfedezett prosztatarák , mely a „férfi rákok” 10 %, meggyógyítható, az előrehaladott Olvass tovább...