Különleges élményben volt részük azoknak, akik a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának 2016.02.29-i rendezvényén részt vettek.

Jászberényi Tünde és Péter a hangtálak és óriás gongok világába vezetett el minket. Megtapasztalhattuk a teljes ellazulás élményét, a hangfürdő jótékony hatását.

A hangok harmonizáló, gyógyító hatását évezredek óta ismerik és alkalmazzák az emberek. A hangterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege abban áll, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. Tapasztalatok szerint a hang, mint rezgésforma számtalan módon felhasználható a biológiai folyamatok szabályozásában, pszichés feszültségek oldására, a hangulat módosítására. A hangokat nemcsak a fülünkkel, hanem a sejtjeinkkel is képesek vagyunk érzékelni. A gong rezgéseit a test könnyen átveszi, hiszen a víz (mely testünk háromnegyed részét képezi) testünk minden pontján megtalálható, így a rezgésen keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben erőteljes anyagcsere folyamatot indít el.

A megszólaltatott gongok és hangtálak segítségével egy kellemesen lazult, harmonizált állapotba juthattunk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

2024 februári programajánló

Meditáció és beszélgetés Mindfulness (tudatos jelenlét) és szeretet meditáció Személyesen február 26. hétfő, 18.00-19.30-ig a Tükörteremben (Országos Onkológiai Intézet, 1123 Bp., Kékgolyó u. 13. fszt.) Online február 5.,12.,19. (hétfőnként) 18:00-19:30-ig. Ha szeretnél csatlakozni, akkor az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyümölcsös pohárkrém készült a Fakanál klubban

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Fakanál klubfoglalkozás, dietetikus tanácsadás Időpont: 2024.február 12. Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus A Hatvani Segítő Szolgálatunk mai Fakanál klubfoglalkozásán nagyon finom gyümölcsös pohárkrémet készítettünk vitamindús narancsból, finom őszibarackbefőttből. Pohárkrém receptje: Olvass tovább...