Február 11-én egymás után érkeztek a klubtagok az Evangélikus Templom Gyülekezeti termébe finomabbnál finomabb sós, édes süteményekkel, egyéb finomságokkal. Az időjárás kedvezőre fordult, így jóval többen (38 fő + a fellépők) jöttek el, mint előző évben.
Kozempel Zsuzsa klubvezető köszöntötte a megjelent klubtagokat. Ezt követően bemutatta a Thaly Kálmán utcai óvoda Mókus csoportját és Tóth Kató Tünde óvodapedagógust. Évek óta ennek az óvodának a csoportjai adnak műsort, így már a bevonulásnál is nagy taps fogadta őket.
A 8 óvodás 4 kislány és 4 kisfiú humoros farsangi műsorral kedveskedett a megjelenteknek. Műsoruk most is mosolyt csalogatott a klubtagok arcára. Nagy tapssal köszönték meg azt.
A foglalkoztató könyvet az óvodások most is örömmel fogadták. Az óvónő nagy mesemondók 50 meséjéről szóló könyvet kapott, ami segíti a mindennapi munkájában.
Benes Lászlóné és Kozempel Zsuzsa a „Rondasági adó „c. jelenetet adták elő, megnevettetve a klubtagokat. Ezt követte Baloghné Elek Marianna vidám Kórházjelenete. Mind hárman a Postás nyugdíjas klub tagjai is. Benesné és a klubvezető farsangi versekkel és viccekkel nevetette meg a jelenlevőket. Néhány jó hangú klubtag énekelni kezdett, ami valamennyi résztvevőre átragadt. Igazán jó farsangi hangulat kerekedett.
Végül terített asztal várta a résztvevőket, és baráti beszélgetés közben elfogyasztották a finom süteményeket, kávét, bort.
A klubfoglalkozás ismét jó hangulatban a kora esti órákban ért véget.
Köszönet érte Réz-Nagy Zoltán igazgató lelkésznek, hogy rendelkezésünkre bocsátották helyiségeiket és a gyülekezet részéről Novák Dezsőnének az előkészítő és lebonyolító munkában nyújtott segítségért.

Következő klubfoglalkozás: 2016. március 10. 14:00 óra
Evangélikus Templom Gyülekezeti terme, Debrecen, Miklós u. 3.

Kozempel Zsuzsa
MRL Hívás klubvezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vadászati kiállításon a Hatvani Alapszervezet tagjai

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai meghívást kaptak a Széchényi Zsigmond Vadászati kiállítás megtekintésére!  A gyönyörűen felújított, hatvani Grassalkovich-kastély ad otthont a 2014-ben nyílt Magyar Vadászati Múzeumnak, mely egyedülálló, modern, látogató- és gyerekbarát kiállításaival, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örömtánc Hatvanban

A nagy meleg ellenére újból nagyon szép számmal részt vettünk a Senior örömtánc klub heti táncóráján. Varga Julika vezetésével a másfél óra jókedvűen telt el!

Alapszervezetek

Önkéntesek szakmai továbbképzése Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2017. április 7-én szakmai továbbképzést szervezett a Szent Lázár Megyei Kórház Konferenciatermében. A programon a szervezet önkéntesei és tagjai vettek részt 22-en valamint a Kanizsai Dorottya Szakközépiskola tanulói közül Olvass tovább...