A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. február 12-én megtartotta éves Közgyűlését. A nagyszámú tagság mellett körünkben üdvözölhettük Potocskáné Kőrösi Anita alpolgármester asszonyt.

A 2015. évről szóló szakmai és pénzügyi beszámoló ismertetése, majd elfogadása után a 2016. évi programtervezet megvitatása és a költségvetési terv ismertetése következett. Ezután javaslatot tettünk a 2016. évi országos választó küldöttgyűlésen megválasztandó tisztségviselők személyére /Liga elnök, általános elnökhelyettes és elnökségi tag/.

Örömmel vettük és nagyon köszönjük, hogy Alpolgármester Asszony igen elismerően szólt az elmúlt évi, a siófoki emberekért végzett munkánkról és jelenlétünket a város életében  szükségesnek nevezte.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

World Cancer Walk – Rákellenes Világséta Salgótarjánban

A Relay for Life, amely egy, daganatos betegségek ellen küzdő amerikai egyesület, második alkalommal hirdette meg a World Cancer Walk-ot, azaz a Rákellenes Világsétát, melyen a tavalyi évhez hasonlóan a MRL Salgótarjáni Alapszervezete  is részt Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi programja

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Programváltozás fennállhat. Kérjük, érdeklődjön! 2017.04.07. ”Önkéntesek továbbképzése” Helyszín: Szent Lázár Megyei Kórház Tanácsterme Időpont: 8,30-14 2017.04.22. Autóbuszos szomszédolás Losonc környékén idegenvezetéssel Indulás 8 órakor a „Meki” melletti parkolóból 2017.02.25. Egészség Klub: „Ha a lelkedben Olvass tovább...

Egyéb

Testközelben a rák – interaktív kiállítás

Debrecenbe érkezik a nagy sikerű kiállítás. Tisztelettel és szeretettel meghívjuk a kiállítás megnyitó ünnepségére 2014. október 6-án 15 órára, a Debreceni Ifjúsági Házba.