2015. december 18-án békében, szeretetben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival.

Horváth Richárd Hatvan város polgármestere és dr. Demeter Jolán, a Magyar Rákellenes Liga elnöke nyitotta meg ünnepségünket és köszöntötte a jelenlévőket, áldott, békés karácsonyt kívánva.

A hatvani 5. számú Általános Iskola tanulói karácsonyi énekekkel és egy színpadi játékkal kedveskedtek nekünk.

A Grassalkovich Művelődési Házban megrendezett ünnepségen a hatvani alapszervezet tagjai ünnepi műsorral lepték meg tagtársaikat. Az ünnepi program keretén belül köszöntöttük, és Emléklapot nyújtottunk át a hatvani alapszervezet önkéntes segítőinek.

Csodálatos hangulatban, halk zene kíséretével beszélgetve telt el a délután.

93 vendég vett részt az ünnepség

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Önkéntesek Világnapja

A Szűcsi Alapszervezet bensőséges hangulatú ünnepséget szervezett

Alapszervezetek

Majális – civil sokadalom Hatvanban

Időpont: 2022. május 1. Helyszín: Népkert A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkéntesei az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztek a helyszínre és azonnal nekiláttak az előkészületeknek. A sátruk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, Olvass tovább...

Egyéb

A III. Nemzetközi Veserák Koalíció Konferencia (IKCC)

2013. 04. 11-13. között London külvárosában, Old Windsor, Beaumont kastélyában rendezték meg a III. Nemzetközi Veserák Koalíció konferenciát, amelyen 5 földrészről több mint 50 képviselő vett részt.