Április 8-án tartottuk Kerekharaszton a Szűrési napot! A kihelyezett méhnyakrák-szűrés mellett lehetőség volt még vércukor, vérnyomás, koleszterin mérésére, PSA szűrésre.
Dr. Jakab Lajos háziorvosunknak köszönhetően láb-boka index, EKG,testtömeg index és CO mérésen is részt vehettek az érdeklődők.
Örömünkre szolgál, hogy egyre többen tartják fontosnak ezeket a szűréseket és évről évre növekszik a résztvevők száma.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Beszámoló a Nemzeti Rákellenes Napról Sárszentágotán

A Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezete 2017. április 7-én tartotta Nemzeti Rákellenes Napi programjait. A Nemzeti Rákellenes Napot 1993 óta minden évben április 10-én tartja a Magyar Rákellenes Liga. Az időpont kiválasztásának oka, hogy ezen Olvass tovább...

Alapszervezetek

Elkezdte működését Pusztaszabolcson a Magyar Rákellenes Liga Lelkisegély Szolgálata

A MRL Pusztaszabolcsi Alapszervezete 2018. június 21-től várja Lelkisegély Szolgálatában a betegeket, hozzátartozókat. Helyszín: a Városi Önkormányzat földszintje (2490 Pusztaszabolcs,Velencei út 2.)

Alapszervezetek

Sétahajóval a Dunán

A Hatvani Alapszervezet újabb csoportja indult el a július 27-én dunai sétahajózásra. Megunhatatlan a táj, ami elénk tárult! Sok új alapszervezeti tag is velünk tartott, volt aki még sosem ült hajón. Csodálatos érzés volt látni Olvass tovább...