Nőgyógyászati daganatos betegek klubja – szeptember 2.

2015. szeptember 2. 18 órakor az Országos Onkológiai Intézet (1122  Budapest, Ráth György u. 7-9.)  Tükörtermében várjuk az érdeklődőket a klub következő összejövetelére.
Pongrácz Adrienn, az Országos Onkológiai Intézet dietetikusa tart előadást arról, hogyan töltsük fel vitaminraktárainkat ősszel. A téma minden betegcsoportot érint, így szeretettel várjuk a nem nőgyógyászati daganatos betegeket is.
Jelentkezés: Balassa Gabriellánál: gabibalassa@gmail.com, 06 30 922 65 03

Kategóriák: EseményekMeghívók

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszínben, motorral a mellrák ellen

Köszönjük a motorosoknak, hogy részt vettek a felvonuláson, felhívták a figyelmet a korai felismerésre, a szűrésen való részvételre és fontosnak tartották, hogy a mellrák elleni harcban a nők mellé álljanak!  1985 óta minden év októbere Olvass tovább...

Alapszervezetek

3 éves a Rákosmente Alapszervezet

Alapszervezetünk január 10-én ünnepelte megalakulásának 3. évfordulóját! Szinte hihetetlen, de már kinőttünk a csecsemőkorból, hátrahagyva a kezdeti botladozásokat! Az évfordulót születésnapi ebéddel ünnepeltük a Diófa étteremben.

Események

Koszorúzás a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából

A Magyar Rákellenes Liga központi irodájának munkatársai megkoszorúzták dr. Dollinger Gyula domborművét az Országos Onkológiai Intézet bejáratánál