Kérjük, segítsen egy 39 éves, három gyerekes anyukának

Őssejt donort keresünk! Egy 39 éves három gyerekes anyukának kérünk segítséget…..

 

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Egy nagyon nagy és komoly kéréssel fordulok hozzátok/Önökhöz! Sógornőm (férjem húga) nagyon beteg, leukémiás. Október óta a Szent László Kórházban kezelik, túl van 3 kemoterápiás kezelésen. Sajnos a harmadik után olyan laboreredményei vannak, amik valószínűleg nem engedik több ilyen kezelés adását, így egyetlen lehetséges esélye maradt az életben maradásra és gyógyulásra, ez a csontvelő átültetés. Eddig nem találtak számára megfelelő donort. Ő 39 éves, két kislánya van, akik 3 és 6 évesek és nagyon várják haza Őt! Az most a kérésem, hogy segítsetek/segítsenek megmenteni Edit életét! Őssejt donort keresünk számára és emellett minden nap vérre is szüksége van. Leírom ide, mik a teendők ha valaki tud és akar segíteni:

Véradáshoz:az ország bármelyik vérellátójában kell jelentkezni és közölni, hogy “irányított véradásról” van szó, amihez csatolni kell a beteg adatait: 

Némethné Pálvölgyi Edit, TAJ:082-392-664 Sz: Budapest 1975.10.06.
Ellátó Intézmény: Szent László Kórház Budapest, Hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztály Kezelőorvos: Dr. Lehoczki Enikő. Editnek 0 RH+ a vércsoportja, de bárki adhat neki vért, mert a vérellátóban becserélik a számára leadott, más vércsoportú vért a neki megfelelőre.

Őssejt donornak: Ennél a vizsgálatnál nem lehet célszemélyt megjelölni, azaz, bárkinek az életét mentheted/mentheti meg vele, minél többen jelentkeznek, annál nagyobb az esély, hogy éppen Editnek megfelelő donor is van köztük! A teendő felkeresni az ország bármelyik vérellátóját és őssejt donornak jelentkezni, egy vérvétel a szükséges vizsgálat. Minden ehhez szükséges információ megtalálható itt: 

http://www.ovsz.hu/csv/ossejt-donoroknak-szolo-informaciok

Nagyon reméljük, hogy Isten végtelen jóságában bízva, sok imával is segítünk Edit gyógyulásában, de nagyon nagy szükség van az életmentő őssejtekre, amire valamelyikünk biztosan alkalmas, hátha épp Te vagy/Ön ez a személy és megmentheted/megmentheti szeretett Editünk életét!

Mindenkinek köszönöm, aki segít (akár azzal, hogy eljuttatja ezt a kérést a saját ismerőseihez)!

Szeretettel: Pálvölgyiné Császár Anita

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Sikeres Szűrések éjszakája Salgótarjánban

Nemcsak mammográfiás szűrésen vehettek részt a salgótarjáni érdeklődők, kiegészítő programok is várták a résztvevőket: bőrgyógyászati-, méhnyakrák-, urológiai-, szájüregi szűrés, önvizsgálat elsajátítása, egészséges táplálkozás, dohányzásról való leszokás.

Egyéb

Rózsaszín Nap Salgótarjánban

400 rózsaszín lufi repült az égbe a séta végén

Egyéb

Szűrések a II. Salgótarjáni Sportos Egészségnapon

Rendkívül sikeresen zárult aII. Salgótarjáni Sportos Egészségnap, amelyen 305 fő regisztrált, így máris száz fővel többen voltak, mint az előző évben. A rendezvényen több száz ingyenes szűrést végeztek az orvosok, nővérek.