NÓTA-IMA-TITOK a Medve Színpad előadásában

2015. január 15-én tartja a Medve Színpad következő műsorát az Országos Onkológiai Intézetben. Az előadásra szeretettel várják a betegeket, hozzátartozóikat, az intézet dolgozóit és azokat is, akik a honlapunkat olvassák. Az előadás ingyenes.

2015. január 15-én 16:30 órai kezdettel az Onkológiai Intézet éttermében kialakított helyszínen mutatja be legújabb darabját a Medve Színpad.

 

A Magyar Rákellenes Ligával együttműködve a Medve Színpad célja segíteni az Onkológiai Intézetben dolgozók munkáját, illetve a betegeket és családtagjaikat a betegségükkel való küzdelemben azzal, hogy színházi előadásaiban olyan élettémákat (hit, csalódás, titkok, emberi kapcsolatok természete, félelmek, stb.) mutat be, és mond ki ezekkel kapcsolatos gondolatokat, amelyekről a korábbiakban személyes szinten esetleg nem beszéltek.

A Medve Színpad januári programjairól itt olvashat.

 

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Otthoni szakápolás, otthoni hospice ellátás

Felhívjuk a betegek és hozzátartozók figyelmét az OEP által finanszírozott otthoni szakápolás, otthoni hospice ellátás lehetőségére.

Alapszervezetek

Együttműködési megállapodást kötött a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Rákellenes Ligával

Együttműködési megállapodást kötött a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetével. A szerződést dr. Balázs Gábor igazgató, Nagyné Borbandi Judit gazdasági igazgatóhelyettes, valamint Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági elnökhelyettese és Olvass tovább...