2014. július 10-én elrajtol a 46. Kékszalag vitorlás verseny

Kékszalag a mellrákos nőkért!

Már csak 2 nap és 2014. július 10-én elrajtol a 46. Kékszalag vitorlás verseny, amit szívem minden szeretetével ajánlok minden érintettnek, legyen frissen diagnosztizált, vagy éppen kezelésekre járó, vagy már büszke túlélő!

A közel 500 hajóról a rajt (09.00) után 3 perccel fölengednek egy-egy rózsaszín lufit – értünk, akik végig mentünk ezen a hosszú és kemény úton!

A versenyt közvetíti a Digi TV és online itt tudjátok követni az eseményeket: http://rollingnews.tv/

 

Mellrák után is van élet! Olvassa Halom Bori blogját!

http://mellrakom.blog.hu/

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Jótékonysági napok

Egy jó cél érdekében egy borsodi városban is lehet társadalmi összefogás és az összefogással sok beteg ember életét tehetik szebbé, könnyebbé.

Alapszervezetek

Majális a Dolinkában

Május elsején napsütéses időben, a megszokott helyen a gyönyörű természeti fekvésű Dolinka Pihenő Parkban megrendezett Városi Majálison a MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei is aktívan részt vettek az esemény lebonyolításában. Sátrunkban 9 órától délig állapotfelmérésen, diabetes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Farsang Gyöngyösön

A farsang vízkereszttől (január 6.) húshagyókedd éjfélig, a hamvazószerdával kezdődő nagyböjtig (a húsvétot megelőző 47. napig) tartó időszak elnevezése. Hagyományosan a vidám lakodalmak, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemzik. /Wikipédia/ 2023-ban a farsangi időszak január 6-tól február Olvass tovább...