A Magyar Rákellenes Liga két alapszervezete – Eger és Salgótarján – közös programot szervezett június 17-én

TESTI, LELKI FELTÖLTŐDÉS A SALGÓTARJÁNI GYERMEKTÁBORBAN

A Magyar Rákellenes Liga két Alapszervezete Eger és Salgótarján közös programot szervezett június 17.-én, a Salgótarjáni gyermektábor területén.  A csodálatos környezet és a jó idő kedvezett a szabadtéri programnak. Mivel a testi, lelki feltöltődés volt a fő cél, erről gondoskodtak a résztvevő előadók és a rendezvény programjai.

Kreicsi Mária elnök köszöntötte a résztvevőket majd egy humor csokorral indította el a programot. Vitek Eszter, pozitív és negatív stressz hatásait mutatta be gyakorlati példákon és zenés relaxációs gyakorlaton is részt vehettek a jelenlévők. Mihók Viktória pszichológus útmutatást adott a daganatos betegség elfogadásához, majd ezt követte Péter Mária az “Öt éven túl” című könyv írójának könyvbemutatója. Dopita Éva nyugalmazott főnővér az inkontinenciával kapcsolatban tartott előadást és az érdeklődőknek tanácsokat is adott. Az előadások után egy kis testi feltöltődésként következett a Meridián 3-1-2 torna, amit közösen végeztünk. A finom ebéd után levezetésként beszélgettünk, zenét hallgattunk, táncoltunk.

Sajnos a jó hangulatú napnak is egyszerre csak vége lett, és mi feltöltődve és megerősödve a kellemes nap után búcsút vettünk vendéglátóinktól. Megbeszéltük, hogy hagyományt csinálunk ezekből az évenkénti találkozókból /mivel már ez volt a negyedik alkalom/ és jövőre Eger fogja rendezni a két Alapszervezet közös összejövetelét.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Márciusi programok Budapesten

Várjuk jelentkezését, a részvétel ingyenes! Figyelem! A szomatodráma időpontja megváltozott!  Limfóma klub Memória torna 60 felettieknek is! Tartja: Szép Ilona Időpont: március 1. (szerda) 15,30 óra Helyszín: Kulturális Szalon,  Bp., XII. Böszörményi u. 34/a   Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Hatvanban

Időpont: 2019. március 8. péntek  14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet férfi tagjai színes műsorral köszöntötték vendégeinket Nőnap alkalmából. A színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek Olvass tovább...

Egyéb

Mit tehetünk egészségünk érdekében?

Gimnazista fiúknak tartott felvilágosító előadást Kreicsi Mária a Salgótarjáni Alapszervezet elnöke