A Pittsburgh Steelers Magyar Fan Klub a Magyar Rákellenes Liga már harmadik éve működik együtt októberben, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet arra, hogy az időben felfedezett mellrák gyógyítható. Köszönjük a rajongóknak az eddigi támogatást!

Az akcióról bővebben itt olvashat:
www.steelers.hu

Pinktóber a Pittsburgh Steelers Magyar Fan Klub szervezésében

A Pittsburgh Steelers Magyar Fan Klub és a Magyar Rákellenes Liga már harmadik éve működik együtt októberben, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet arra, hogy az időben felfedezett mellrák gyógyítható. Köszönjük a rajongóknak az eddigi támogatást!

Az akcióról bővebben itt olvashat:

http://steelers.hu/oktober-a-mellrak-elleni-kuzdelem-honapja-2/

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

„Amit eszel, azzá leszel”

2020-09-11 A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. 09.08-án klubnapot tartott a peremkerületi Zagyvarónán. A felkért előadó, Bialkó Tímea dietetikus, Táplálkozási kisokos címmel tartott vetítettképes prezentációt. Az előadó beszélt az egészség fogalmáról, a betartandó szabályokról, az „okos Olvass tovább...

Egyéb

Sikeres Szűrések éjszakája Salgótarjánban

Nemcsak mammográfiás szűrésen vehettek részt a salgótarjáni érdeklődők, kiegészítő programok is várták a résztvevőket: bőrgyógyászati-, méhnyakrák-, urológiai-, szájüregi szűrés, önvizsgálat elsajátítása, egészséges táplálkozás, dohányzásról való leszokás.

Egyéb

2021. februári programajánló

Vigyázzunk egymásra és magunkra! Tartsuk be a járványügyi előírásokat! Viseljünk maszkot és tartsunk megfelelő távolságot! Ne felejtkezzünk el a fertőtlenítésről sem! A Járványügyi szigorítások pontjainak megfelelően semmilyen kül- és beltéri programot nem szervezünk. Csak az online Olvass tovább...