Ön is segíthet nekünk

Az alábbiakban részletesen olvashat arról, hogy hogyan használjuk fel a kapott adományokat.

Amennyiben támogatni kívánja a Magyar rákellenes Liga munkáját a rákmegelőzésben, felvilágosító tevékenységben, betegek segítésében, rehabilitációban a következő számokon várjuk adományát:

Adószámunk: 19653417-2-43

Raffeisen Bank: 12001008-00102329-00100000

A rákbetegség nem csak orvosi kérdés, hanem mindannyiunk közös ügye. Kérjük, hogy támogassanak minket továbbra is a rákellenes küzdelemben! Bármilyen felajánlást örömmel fogadunk, amellyel segítséget nyújthatunk a rászorulóknak, vagy amellyel szervezetünk hatékony működése biztosítható.

Adományok

Örömmel fogadjuk cégek, vállalatok, magánszemélyek adományait

• pénzben (mindig előre meghatározott célra, orvosi műszerekre, eszközökre szervezünk adománygyűjtést, és a cél szerinti felhasználásról széles körben tájékoztatjuk a közvéleményt)

• tárgyi eszközben (a hatékony munkavégzéshez szükséges irodai berendezések, számítógépek, nyomtatók, monitorok, irodaszerek, papíráruk, írószerek formájában)

• élelmiszerben (gyermekkórházaknak tartós élelmiszer, gyermekrendezvényeken ajándékcsomagban átadható édesség, dobozos üdítő, egyéb apróságok formájában)

• egyéb formában (könyv, kifestő, ruha, játék, tanszerek, bútorok, háztartási gépek, hűtő, mikrohullámú sütő stb.)

A Magyar Rákellenes Liga raktárhellyel nem rendelkezik, ezért kérjük, hogy előzetesen egyeztessenek kollégáinkkal a lehetséges adományokról. Mivel az egészségügyi intézményekben szigorú higiénés előírásoknak kell megfelelni, ezért csak új állapotban lévő adományokat tudunk elfogadni. Megértésüket köszönjük!

Szolgáltatások
Rákellenes tevékenységünk központi eleme a felvilágosítás, tájékoztatás, amelynek formája szórólap, prospektus, füzet, könyv, egyéb nyomtatott kiadványok. Ezek nyomdai előállításához, sokszorosításához örömmel fogadunk segítséget.

Önkéntes munka
Amennyiben önkéntesként szeretné segíteni munkánkat Betegszolgálatunkon, Rákellenes Általános Szolgálatunkon, Telefonos Lelkisegély Szolgálatunkon, az Országos Onkológiai Intézet ambulanciáin, kérjük, hogy hívja bővebb tájékoztatásért a 225-1621-es telefonszámot hétfőtől péntekig, 9-15 óráig.

Adószám: 19653417-2-43

1%
Az a magánszemély, akinek adófizetési kötelezettsége van, és azt határidőn belül befizeti, szabadon rendelkezhet az adó meghatározott részének felhasználásáról. Jelenleg 10 adózóból csak 4 fő él ezzel a lehetőséggel, pedig a civil szféra erősödése, támogatása minden demokratikusan működő társadalom alapkövetelménye.
A Magyar Rákellenes Liga kiemelten közhasznú szervezetként hiánytalanul megfelel az 1996. évi CXXVI. törvényben meghatározott kedvezményezetti körre vonatkozó követelményeknek. Kérjük, támogasson minket személyi jövedelemadójának egy százalékával!
A befolyt összegről minden évben a jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Felhívjuk a figyelmet, hogy közterületen, és házakba becsengetve SOHA NEM GYŰJTÜNK ADOMÁNYT!!!
Az adománygyűjtés mindig előre meghatározott célra történik. A befolyó összeget külön bankszámlán gyűjtjük, és a pénz kizárólag a meghirdetett eszközre kerül felhasználásra. Az adománygyűjtés formája: adománykérő levél postai csekkel. Amennyiben szeretné támogatni a Magyar Rákellenes Ligát, kérjük, hogy hívja Gazdasági Irodánkat hétfőtől péntekig 9-15 óráig a 225-8111-es telefonszámon. Kérésére, névre szóló csekket küldünk, amelyen befizetheti adományát, vagy kollégánk tájékoztatást nyújt a banki átutalás, és a személyes befizetés lehetőségéről.
A befizetett adományról adóigazolást állítunk ki, ehhez kérjük, hogy mellékelje adószámát.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Klubkarácsony

Nagyon szép délutánt töltöttünk együtt vendégművészeinkkel és a Körtáncklub tagjaival.

Alapszervezetek

Szűrések EgészségnaponBorsodnádasdon

A Borsodnádasdi Alapszervezet is részt vett 2019. június 22-én az Egészségnapon, amely 10-14 óráig került megrendezése a Borsodnádasdi Közösség Ház és Könyvtár nagytermében. A szűrésben részt vevő szervezetek: Borsodnádasd Város Önkormányzata Ózdi Egészségfejlesztési Iroda Magyar Olvass tovább...