A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei az advent időszakában 2016. december 8-án délelőtt egy önkéntes Mikulás kíséretében felkeresték a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztályát, hogy a saját készítésű csomagjaikkal megajándékozzák az osztály betegeit. A negyven csomagba nagy szeretettel és lelkesedéssel készített adventi gyertyatartók kerültek mécsesekkel, és még Béres Csepp, szaloncukor, apró ajándékok.

A csengettyűszós ajándékozás közben a betegekkel elbeszélgettek  és a betegút ezen nehéz szakaszában próbálták egy kicsit elfeledtetni megpróbáltatásaikat és lelkükbe advent békéjét varázsolni.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat februári programja

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Február 10. szerda 13 óra – Főzzünk, de okosan – Főzőklub Helyszín: DE KK Belgyógyászati Olvass tovább...

Egyéb

Adventi jótékonysági hangverseny Debrecenben

2013. december 12-én immár 14. alkalommal rendezte meg a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete hagyományos Adventi jótékonysági hangversenyét a Szent József Gimnázium dísztermében.

Alapszervezetek

Rózsaszín séta után KÉK séta Pusztaszabolcson

Idén először lesz KÉK séta Pusztaszabolcson! 2016. november 12-én 9:00 órára várnak minden érdeklődőt a Városháza parkolóban, hogy csatlakozzanak a Movember mozgalomhoz.