1. november 7-én tartottuk a „Nőkről Nőknek” szóló programunkat. A már szokássá vált kulturális műsorral kezdtünk, ahol a Montázs Mazsorett csoport táncában gyönyörködhettünk, majd egy verset hallottunk a NŐ-ről.

Ezután Dr. Tóth Lászlóné, a Budapesti Anita Hungária Kft. ügyvezetője tartott előadást „Nők szólnak a nőknek” címmel, és a mellrák, valamint műtét utáni rehabilitációjának lehetőségeiről beszélt.

A vendéglátást az Ózdi Egészségfejlesztési Iroda biztosította, amíg Alapszervezetünk néhány nőtagja felkészült a bemutatóra.

Tovább folytatódott a műsor. Lányaink soha nem próbált szerepet vállaltak, az Anita Hungária termékeiből a fehérneműk bemutatását. Végig nagy taps kísérte őket.

Nagy örömmel és megelégedettséggel zártuk műsorunkat, úgy éreztük, hogy sikerült új ismeretekre szert tennünk, és érezni, hogy milyen rejtett lehetőségek vannak bennünk, nőkben.

Cseh Istvánné
Borsodnádasdi Alapszervezeti vezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Miskolciak a Miskolciakért – Jótékonysági koncert

2017.03.05-én a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Osztálya jótékonysági koncertet szervezett. A rendezvény fővédnöke a Magyar Rákellenes Liga, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Európai Rákellenes Kódex – Képzés alapszervezeti vezetőknek

Az Európai Rákellenes Kódexről tartottunk továbbképzést az alapszervezeti vezetőknek. A képzés két bevezető előadásból és négy csoportos foglalkozásból állt. A képzést tartók és résztvevők is elégedetten és egymástól sokat tanulva mentek haza.

Alapszervezetek

Covid osztály megajándékozása a Karitatív Testülettel

A Karitatív Testület titkára, Reichert Tünde azzal a kéréssel kereste meg Borosné Eszter szolgálatvezetőt, hogy a Kenézy Gyula Kórház Covid osztályán a súlyos betegekért küzdő orvosok iránti együttérzésünket, irántuk való tiszteletünket fejezzük ki azzal, hogy Olvass tovább...