Óvodások úszásoktatása, kerékpártúra a szomszédos Heréd településre, május családi sportdélután voltak a Kerekharaszti Alapszervezet májusi programjai.

Május 7-én fejezték be az óvodásaink az úszást előkészítő vízhez szoktató programot. Alapszervezetünk minden évben támogatja a nagycsoportos gyerekek úszását.
Az idén 12 fő gyermek vett részt az oktatásban. A kicsik amellett, hogy megismerkedtek az úszás alapjaival, megtanultak a vízben is biztonságosan mozogni.

Május 19-én településünk apraja-nagyja kerékpárra pattant és ismét egy nagyon jó hangulatú kellemes családi kirándulássá vált a bicikli túra. Az eredeti uticéltól eltérően most a szomszédos Heréd településre karikáztunk, ahol nagyon kellemes fákkal teli játszótéren pihentünk. A gyerekek a játszótér játékait vették birtokba, a felnőtt férfiak fociztak. Természetesen nem maradt el a finom uzsonna sem. Nagyon jól esett a kellemesen fáradt csapatnak a zsíroskenyér paradicsommal, paprikával és új hagymával. Néhány órás aktív pihenés és kikapcsolódás után újult erővel indultunk hazafelé. A biztonságunkról most is a helyi polgárőrök gondoskodtak, amiért köszönettel tartozunk nekik!

Településünk óvodájában május utolsó péntekén a családi sportdélutáné a főszerep, ahol a szülők nagytestvérek közösen sportolnak versenyeznek a kicsikkel. Alapszervezetünk ezt az eseményt sporteszközök vásárlásával szokta támogatni, amit az idén is megtettünk. A kicsik örömmel vették birtokukba és már fel is használtuk a sportjátékok során.

A beszámolót készítette: Luklíder Jánosné, az alapszervezet elnöke.

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

GoPink támogatás átadása

2014. december 17-én adta át a BioFungi Kft. a budaörsi Tescoban a Magyar Rákellenes Liga képviselőjének az októberi mellrák elleni kampánnyal és csiperkegomba eladással összegyűjtött 1.717.500 Ft-ot. A Go Pink akcióban idén a Xilion Kft. Olvass tovább...

Egyéb

Egy jó könyvvel gyorsabban telik az idő!

Szeretettel várunk mindenkit KÖNYVTÁRUNKBAN, az Országos Onkológiai Intézet 3/A épület 1. emeletén. Ingyenes könyvkölcsönzéssel, internetes hozzáféréssel és személyes beszélgetéssel  tudunk segíteni, amíg az Intézetben tartózkodsz. Nyitva: Hétfőtől–péntekig, 11-13 óráig Itt találod a könyvtárat!

Egyéb

Minden nő mályvavirág, csak van, akinek megsérül a szirma…

Május 8. a Petefészekrák Világnapja Petefészek-és méhnyakrákban érintett túlélők és támogató hírességek hasára festett Pál Gergő, testfestő művész A nőgyógyászati daganatos megbetegedésekre hívja fel a figyelmet a május 8-i, Petefészekrák Világnap apropóján a Mályvavirág Alapítvány Olvass tovább...