A MRL Siófoki Alapszervezete tagjai 2016. augusztus 25-én kirándultak Visegrádra vonattal. Csodálatosan szép időben, nagyon jó hangulatban utaztunk. Jó kedvünket egész nap megőriztük, hiszen egy csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő, az ország legkisebb városában töltöttük az időnket.

Az Idegenforgalmi Hivatalban készséggel álltak rendelkezésünkre, színes térképet és Visegrád Guide útikönyvet kaptunk, melynek segítségével bejárhattuk a várost, megismerkedhettünk a fontosabb nevezetességekkel. A legfelejthetetlenebb élmény mindannyiunk számára a Vár megismerése volt, illetve az a látvány, amit onnan átélhettünk.

Megosztjuk Veletek ezeket.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Senior Nordic walking Klub szülinapi rendezvénye

Eresztvényben  a Látogatóközpontban 2022. december 14-én népes csapat találkozott a Senior Nordic walking Klub öt éves születésnapi rendezvényén. „Öt éve hogy felvettem a kapcsolatot a Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetével és a Nyugdíjasok Nógrád megyei Egyesületével, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örökmozgók Hete Pusztaszabolcson

Pusztaszabolcson is tornáztak az Örökmozgók Hete alkalmából. A torna előtt online kapcsolásban a Liga elnöke jelentkezett be kerékpártúrájáról. #Örökmozgók Hete Képes beszámoló:

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Salgótarjánban

Negyedik alkalommal hirdették meg 2024-ben január 14-én a World Cancer Walk Világstafétát és Magyarország, azon belül Salgótarján az elsők között csatlakozott már a 2021-es eseményhez is. A 24 órás világstaféta 0 órakor indul Új Zélandról Olvass tovább...