A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg.

A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi tagok, akiknek közreműködésével tárgyaltuk meg az aktuális feladatokat, figyelembe véve a térség és az egyes települések adottságait, lehetőségeit.

A vezetők választ kaptak az alapszervezeti munkájuk végzéséhez szükséges kérdéseikre, s megoldást találtunk a felvetett problémáikra.

Egyetértettünk abban, hogy szükség van az ilyen jellegű találkozókra, beszélgetésekre, az egymás munkáinak jobb megismerésére és a tapasztalataink kicserélésére.

A hivatalos munkánk befejezése után köszönetünk kifejezése jeléül lehetőségem volt átadni „Az első 25 év” című, a Liga 25 éves jubileumára kiadott könyvet dr. Balázs Árpád volt siófoki polgármester úr részére is, aki hivatali ideje alatt számos alkalommal és módon segítette alapszervezetünk munkáját.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2016. február 15. Vezeti: Kiss Anett pszichológus AUTOGÉN TRÉNING Az elmúlt hónap élményeink csoportos megbeszélése, otthoni gyakorlás és a naplóvezetés megbeszélése volt a mai foglalkozás indítója. Majd megbeszéltük az első félév 4 hónapon át tartó Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mit csinál a Diagnosztikai Szűrőcentrum Miskolcon?

A „prevenciós programunk” keretében a MRL Miskolci Alapszervezet tagjai (2018.08.26-án)a Semmelweis kórház területén lévő Diagnosztikai Szűrőcentrumot tekinthették meg. A centrumban lehetőség van nőgyógyászati-onkológiai, méhnyakrák, tüdő, szív és az érrendszeri megbetegedések szűrésére. Itt működik a HPV Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ismerkedés Esztergommal, a római katolikus egyház magyarországi központjával

 Autóbuszos kirándulásunk célpontja a magyar államalapítás bölcsője, Esztergom, mely több mint ezer éve a magyar katolicizmus fővárosa. Csoportunknak baráti kapcsolat révén a nemzetközi hírű prof. dr. Prokopp Mária művészettörténész tartott idegenvezetést a Bazilikában, a Várban, Olvass tovább...