A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete Természetjáró klubjának tagjai 2016. június 16-án a Gellért – hegyre kirándultak.

Nagy kihívás volt mindannyinknak megmászni a Duna jobb partján 232 méterrel a tengerszint fölé magasló hegyet, de a tetejéről elénk táruló látvány páratlan volt!!

Hazafelé gyalog átmentünk a Szabadság hídon és betértünk a  szépen felújított Vásárcsarnokba, majd elsétáltunk a Múzeum körúton, végig az Astoriáig.

Jó kis gyalogtúra volt,de megérte! Gyönyörű szép a mi fővárosunk Budapest!

Lazányi Jánosné elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kézilabda meccsen szurkoltunk

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Kedvenc csapatunk a HE-DO B.Braun Gyöngyös (becenevükön „Gyöngyösi Farkasok”) a szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszották a NEKA (Nemzeti Kézilabda Akadémia) csapata ellen május 27-én, pénteken. Alapszervezetünkből többen is szurkoltunk csapatunknak, akik ötgólos Olvass tovább...

Alapszervezetek

Emlőrákról dióhéjban

Az Egri Alapszervezet 2015 november 10- i klubrendezvényén  a Markhot Ferenc Kórház onkológus főorvosa, Dr. Kner Erika tartott figyelemfelhívó előadást az emlőrákról, kezeléséről és az önvizsgálatról. Sajnos a nők harmadik leggyakoribb daganata,  minden 10. magyar asszonyt Olvass tovább...