Időpont: 2016. május 1.
Helyszín: Népkert

Május elsejére a Népkertbe költöztek a hatvani programok.

Az ünnephez kapcsolódóan már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk az előkészületeknek. A sátrunk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

Horváth Richárd polgármester úr megnyitó beszédét követően a bográcsunk alatt a tűz is belobbant.

Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, beszélgettünk!

Bográcsgulyást főztünk 46 fő tagunknak és vendégünknek. Finom süteményekkel kedveskedtek társaink, közben recepteket is cserélgettünk.

Szép napot töltöttünk újból együtt többünk családtagjaival, akik szintén velünk töltötték a napot. Sokunknak boldog Anyák Napja is volt, hisz gyermekeink kijöttek hozzánk és együtt töltöttük a délutánt.

Köszönetet szeretnék mondani önkéntes segítőimnek: Mácsai Tibornak, Vancsik Gábornak, Mezei Józsefnénak, Mike Attilának, Semsey Andrásnak, a Csanálosi házaspárnak, Oláh Istvánnak az önzetlen segítségért az előkészületekben is!

Külön köszönet Kissné Zsuzsikának és lányának! Idén ők vállalták be a szakács szerepét és nagyon finom gulyást főztek mindenki megelégedésére!

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nordic Walking túra Hatvanban

Időpont: 2019. június 6. Túravezető: Gazda Györgyné önkéntes A mai napon Hatvan – Boldog útvonalat vettük célba! 5,85 km-t, 8816 lépést tettünk meg. Az esős időjárás miatt egy hónapig nem tudtunk hódolni szenvedélyünknek, a gyaloglásnak, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szociális Munka Napja Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet meghívott vendégként két fővel részt vett a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett FAÜLTETÉS elnevezésű rendezvényen. Szervezők: Szekszárd MJV Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma, RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat, TM Balassa J Kórház, Pszichiátriai Olvass tovább...