A Stresszoldó Klub vendége 2016. április 25-én dr. Balaskó Annamária természetgyógyász orvos, foglalkozás-egészségügyi orvos, hagyományos kínai orvos volt.

Ismét érdekes témát, és főnként előadót találtunk a Stresszoldó Klub foglalkozására.

Vendégünk, dr. Balaskó Annamária maga is érintett volt a betegségben, sőt talán ez is oka volt, hogy újra tanulni kezdett. Most, hogy már kezében tartja az újabb diplomáját, lelkesen beszélt a hagyományos kínai orvoslásról. A majd egyórás előadás olyan gyorsan elrepült, észre sem vettük. Szó esett a közel négyezer éves kínai orvoslás történetéről, az alkalmazott diagnosztikai módszerekről, a testünkön futó meridiánokról. A szervóra bemutatásánál sokaknak leesett a tantusz, hogy miért is akkor ébredünk fel éjjel amikor, miért mindig abban az időben vagyunk fáradtak, és hogy miért kell nagyon odafigyelni a napindító reggelire. Próbáltuk megérteni az öt elem kapcsolatát, egymásra való hatását, ha nem is a mélységekig, de sok minden helyreállt itt is a fejekben.

Talán ezért is telt el a következő óra hasznos, sokakat érintő kérdésekkel, kötetlen beszélgetéssel .

Hálásan köszönjük vendégünk, dr. Balaskó Annamária tartalmas előadását, segítőkész közreműködését a felvetett kérdések megválaszolásában.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői májusi programajánló

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezet “Add tovább a mosolyodat” közössége szeretettel vár! PROGRAMAJÁNLÓ    2023.május ADD TOVÁBB! ÖRÖKMOZGÓ lehetőség Gödöllő Városi és Térségi Uszoda 50 %-os kedvezményes úszójeggyel várja tagjainkat!                  SPORTOS információk,séták,túrák, kerékpáros., úszó eseményeink                 örökmozgó fb csoportoldalunkon: https://www.facebook.com/groups/376441699936699 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyösi májusi programok

05.08 Taggyűlés Megtartottuk a májusi taggyűlésünket május 8-án. Megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit, és az elkövetkező hónapok tervezett feladatait – pl. szalonnasütés, bőrgyógyászati rákszűrés, előadók meghívása, úszóverseny és még sok minden mást. Bemutatkozott egy újonnan Olvass tovább...