Az idén 20 éves Béres Alapítvány a „Béres a daganatos betegekért” program keretében 2003 óta rendez jótékonysági esteket a daganatos betegségben szenvedők megsegítésére.

Az Alapítvány 2013. április 25-én tartja jótékonysági estjét, melynek teljes bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika javára ajánlja fel. A kampány részeként létrehoztak egy online adományozási lehetőséget, melyen támogatást gyűjtenek a Klinika kis betegei részére.
Kérjük az alábbi linkre kattintva tájékozódjon a részletekről, és segítse adományával a műszerek megvásárlását.

http://www.beres.hu/beres/tarsadalmi_szerepvallalas/adomanyozzon_on_is

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Alternatív munkaerő-piaci szolgáltatások

Tudja Ön, hogy mi az a 4M és LFR szolgáltatás? Érzékenyítő interaktív előadás a MRL Szekszárdi Alapszervezetének rendezvényén.

Egyéb

Betegségek, amelyekre adókedvezmény igényelhető

A WEBbeteg cikke: http://www.webbeteg.hu/cikkek/jogi_esetek/19361/betegsegek-amelyekhez-adokedvezmeny-igenyelheto A kormányrendelet itt látható, a táblázat 7. pontjában találhatók a daganatos betegségek: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0900335.KOR

Alapszervezetek

Nyári csapatépítés erdei sétával

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete augusztus 10-re szabadtéri csapatépítő programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontba. A reggeli ködöd-párás idő gyönyörű napsütésessé vált mikorra mindenki megérkezett. A köszöntések, üdvözlések után közös bemelegítő tornával indult a délelőtt, amit egy Olvass tovább...