A tavasz egyik leghangulatosabb programja a főzőklub foglalkozása, a „Fő az egészség„ rendezvényünk volt április 15-én, hétfőn délután.

Ebben az évben második alkalommal találkoztunk a Debreceni Klinika Tankonyháján Szalayné Zsuzsa dietetikussal elsajátítani a főzés tudományát.

Különösen „titkos receptjeit és olyan trükkjeit”, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egészségünk érdekében a leghatásosabban optimalizálhatjuk főzéstudásunkat.

Természetesen a tavasz friss zöldségei vitték a „pálmát”.

Rendkívül jó hangulatban végezte mindenki ezt a komoly feladatot és sok új recepttel lett gazdagabb a társaság. A komoly otthoni munkát itt a vidám társasággal kikapcsolódásként élték meg a résztvevők.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyre fűzve: Együtt a méhnyakrák ellen Salgótarjánban

Idén januárban tizedik alkalommal kerül megrendezésre az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét. Ez alkalomból a Mályvavirág Alapítvány, a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért újra közös akcióra hívta a magyarországi településeket. Budapest mellett mintegy 60 település Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ecsédi Alapszervezet – 2020. februári beszámoló

2020-03-04 02-án a Rákellenes Világnap alkalmából a daganatos betegek gyógyulásáért, daganatos betegségben elhunytakért az Ecsédi Mindenszentek Templomban Varga József atya mondott misét. Az Ecsédi Alapszervezet több tagja is részt vett. 02. 06–án Ecséden gyalogoltunk, minden Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntes Mikulás járt az onkológiai osztályon Salgótarjánban

A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei az advent időszakában 2016. december 8-án délelőtt egy önkéntes Mikulás kíséretében felkeresték a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztályát, hogy a saját készítésű csomagjaikkal Olvass tovább...