A tavasz egyik leghangulatosabb programja a főzőklub foglalkozása, a „Fő az egészség„ rendezvényünk volt április 15-én, hétfőn délután.

Ebben az évben második alkalommal találkoztunk a Debreceni Klinika Tankonyháján Szalayné Zsuzsa dietetikussal elsajátítani a főzés tudományát.

Különösen „titkos receptjeit és olyan trükkjeit”, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egészségünk érdekében a leghatásosabban optimalizálhatjuk főzéstudásunkat.

Természetesen a tavasz friss zöldségei vitték a „pálmát”.

Rendkívül jó hangulatban végezte mindenki ezt a komoly feladatot és sok új recepttel lett gazdagabb a társaság. A komoly otthoni munkát itt a vidám társasággal kikapcsolódásként élték meg a résztvevők.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tour de Pelso

Alapszervezetünk néhány tagja – immáron sokadik alkalommal – 2016. június 04-én részt vett a Siófokon minden évben megrendezendő Tour de Pelso kerékpár versenyen. Minden évben vérnyomás-, vércukor, testtömeg index- és húgysav méréseket végzünk a versenyzők Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szennyezett világ – Nemzeti Rákellenes Nap Egerben

A Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából április 11-i klubrendezvényen, Fürné Mosoni Anita az Egri Alapszervezet elnöke előadását hallgathatták meg az érdeklődők a környezetszennyezés és az egészség témában. Az előadó beszélt a környezetünk káros hatásairól és arról, Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet önkéntes segítőinek köszöntése

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám beszélgetéssel, főzőcskézéssel. Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe. A hatvani Albert Olvass tovább...