A tavasz egyik leghangulatosabb programja a főzőklub foglalkozása, a „Fő az egészség„ rendezvényünk volt április 15-én, hétfőn délután.

Ebben az évben második alkalommal találkoztunk a Debreceni Klinika Tankonyháján Szalayné Zsuzsa dietetikussal elsajátítani a főzés tudományát.

Különösen „titkos receptjeit és olyan trükkjeit”, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egészségünk érdekében a leghatásosabban optimalizálhatjuk főzéstudásunkat.

Természetesen a tavasz friss zöldségei vitték a „pálmát”.

Rendkívül jó hangulatban végezte mindenki ezt a komoly feladatot és sok új recepttel lett gazdagabb a társaság. A komoly otthoni munkát itt a vidám társasággal kikapcsolódásként élték meg a résztvevők.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

2020. januári programajánló – Salgótarjáni Alapszervezet

2020.01.08-tól Nordic Klub Szerdánként 10 órától az előre egyeztetett helyen  2020.01.06-tól Simonton Klub Hétfőnként József Attila Művelődési Központ  Tárgyaló terem 14 óra 2020.01.09-től  Tornaklub Meridián 3-1-2 és nyiroktorna Csütörtökönként József Attila Művelődési Központ 16 óra Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Műtét után is csinosan – Nemzeti Rákellenes Nap Egerben

  Az Egri Alapszervezet áprilisi 12-i rendezvényén  megemlékeztünk a Nemzeti Rákellenes Napról, dr. Dollinger Gyula sebész szakorvosról, aki a hazai rákkutatás úttörőjének számít. E nap lényege, hogy az emberek küzdjenek a rákbetegség ellen és felébresszék Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Tesco pályázat nyertese lett a Gödöllői Alapszervezet

Örömhír: a TESCO „Ön választ, Mi segítünk!” Pályázat I. helyezett nyertesei lettünk! 2021. NYÁR Gödöllő – MRL GDL 2021. október 2-án a III.  Városi Egészségnapjára készül a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete  JÓ ÜGYÉRT és GUINNES- Olvass tovább...