A tavasz egyik leghangulatosabb programja a főzőklub foglalkozása, a „Fő az egészség„ rendezvényünk volt április 15-én, hétfőn délután.

Ebben az évben második alkalommal találkoztunk a Debreceni Klinika Tankonyháján Szalayné Zsuzsa dietetikussal elsajátítani a főzés tudományát.

Különösen „titkos receptjeit és olyan trükkjeit”, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egészségünk érdekében a leghatásosabban optimalizálhatjuk főzéstudásunkat.

Természetesen a tavasz friss zöldségei vitték a „pálmát”.

Rendkívül jó hangulatban végezte mindenki ezt a komoly feladatot és sok új recepttel lett gazdagabb a társaság. A komoly otthoni munkát itt a vidám társasággal kikapcsolódásként élték meg a résztvevők.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap – Szűrőnap a Csányi Idősek Otthonában

2016. április 27-én a Hatvani Egészségfejlesztő Iroda szervezésében a Csányi Idősek Otthonában megrendezésre kerülő Egészségnap – Szűrőnapon bemutatkozott a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat is. Sokan a társalkodóban izgatottan vártak minket, a kikészített szóróanyagokat nézegették. Az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészséges táplálkozás húsvétkor is – előadás Nagyatádon

 A Nagyatádi Alapszervezet áprilisi összejövetelét a  a Rinyamenti Szociális Gondozási Központ (Nagyatád, Széchenyi tér 4.) foglalkoztatói helyiségében tartotta 2019. április 16-án (kedden) 17.00 órai kezdettel. Az összejövetelen Bencsikné Mohari Veronika dietetikus, EFI munkatárs tartott előadást „Egészséges táplálkozás húsvétkor Olvass tovább...

Alapszervezetek

Testi-lelki feltöltődés Bakonyszücsön

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet tagjai szeptember 15-22. között immár negyedik alkalommal közös táborozáson vettek részt Bakonyszücsön egri és miskolci barátaikkal. “Sokan ismerősként üdvözöltük egymást, de az új táborozókkal is gyorsan barátságot kötöttünk a Olvass tovább...