KÖSZÖNJÜK Lazányi Magdi meghívását február 8-ára, a Hatvani Grassalkovich Művelődési Házban megtartott Rákellenes Világnapi rendezvényre.
Nagy szeretettel fogadtak bennünket Hatvanban. Érdeklődést váltottak ki a sorstárs kiállítás képei. Színvonalas előadásokat hallottunk, a film is tanulságos volt. A hangulat oldott, és szeretetteljes. Köszönjük!

Suhajda Magdus

 

……Kedves fogadtatás, jó vendéglátással egy szuper dokumentum film (Sári Edina: Barkochba ) megnézèse után odajött hozzám két elegáns idős hölgy, és faggattak egy kicsit a gyógyulásom folyamatáról, és az egyik hölgy mondta, hogy most esett bele ebbe a betegségbe, mit javasolnék neki? Mondtam, hogy olvassa el „Az öreg halász és a tenger” c. regényt. Ez meg fogja alapozni a kitartását. Utána megkértek, hogy fotózkodjunk az én fényképem előtt. Azt mondta, hogy megerősítem őt mindenféle vonatkozásban, adtam neki telefonszámot, kapcsolatban leszünk, segítem őt minden téren. Jó és tiszta szívvel jöttem el. Köszönöm a meghívást.

(Ács Lajos – Meggyógyultak csapata)

Vajek Andrea
a Gödöllői Alapszervezet  elnöke

Add tovább a mosolyodat
+36 70 55 22 418

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mit nem tudunk az urológiai betegségekről?

MEGHÍVÓ   A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete tisztelettel meghívja az érdeklődőket a „MIT NEM TUDUNK AZ UROLÓGIAI BETEGSÉGEKRŐL?” című előadásra Előadó: Dr. Grósz László szakorvos  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Csatár terem (7100 Szekszárd, Szent István tér 10.) Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tojásfa állítás Gödöllőn

Már hagyománynak tekinthető a II. Húsvéti Tojásfa állítás és nyuszis kalandséta. Nézd velünk a Gödöllői Alapszervezet Add tovább a mosolyodat közösség Örökmozgó csapatának kalandjait!

Alapszervezetek

Fürdőzés Jászárokszálláson

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe. 8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, Olvass tovább...