A MRL Salgótarjáni Alapszervezet Mozgásklubja Mikulás napi túrát szervezett 2023. december 7-én az érdeklődőknek.

Az egyórás túra meghirdetett útvonalát az időjárási viszonyok miatt a szervezők módosították. A többórás és folyamatos havazás varázslatossá tette a tájat, de az útviszonyok miatt egy járhatóbb terepet kellett választani.

A túrázóknak csodás élményben lehetett része: a friss levegő, a hófehérbe öltözött táj, a sűrűn hulló hó igazi mikulási hangulatot teremtett. A „piros sipkás” csapat a mesés környezetben dalra is fakadt és egymás után szóltak a mikulási és karácsonyi énekek. A szervezőnek finom szaloncukor is akadt a hátizsákjában.

Testileg-lelkileg kellemesen feltöltekezve köszöntek el egymástól a résztvevők.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hegyvidéki Alapszervezet

Ajtódíszek a Kézműves foglalkozáson

A RákÁSZ Kézműves klub foglalkozásán ajtódíszeket készítettek. A résztvevők gyönyörű, színes anyagokkal dolgoztak és szemet gyönyörködtető alkotások készültek.

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet karácsonyi ünnepsége

2020-01-05 Békében, szeretettben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt 2019. december 20-án a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival, vendégeivel. A karácsonyi ünnepségen Horváth Richárd polgármester köszöntőjében kiemelte: az ünnepek alatt több idő jut elgondolkodni Olvass tovább...