2023.11.18.
Natura nap
Mint minden évben, most is megrendezte Gyöngyös város a Natura napot 2023. november 18-án. Az érdeklődők számos eseményen vehettek részt.
A gyerekeknek csillámfestés is volt. A felnőttek válogathattak sokféle és színes esemény közül. Volt szűrőbusz, hallásvizsgálat, masszázs, hennafestés, arcfestés, lehetett vásárolni sajtokat, mézet, lekvárokat.
Előadást hangzott el a prosztatarákról. A Gyöngyösi Alapszervezet az egész kézilabda-csapatnál PSA szűrést végzett. Jó hír, hogy a csapat egészséges.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap a mellrák elleni küzdelem jegyében Sárszentágotán

A Sárszentágotai Alapszervezet által megrendezett egészségnapra október 27-én került sor. A rendezvény a mellrákellenes hónap üzenetét, a korai felismerés és megelőzés fontosságát hordozta. A megnyitón Gaál Imre, a Magyar Rákellenes Liga általános elnökhelyettese és Siák Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mezőberényben is sétáltak a Rákellenes Világsétán

Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban Olvass tovább...