Önköltséges kirándulást szerveztünk Nyíradonyba, az Erdei Harmónia Látogató Központba.

Augusztus 22-én 20 ligatag vett részt a kiránduláson. Nyíradonyba helyközi autóbusszal érkeztünk. A Látogató Központ előtt Tasó László országgyűlési képviselő úr várt bennünket. Tájékoztatott a Látogató Központ megnyitásáról, további fejlesztésekről. Egy kávéval vagy üdítővel vendégelte meg a ligatagokat.(Honlapjukon fent van látogatásunkról egy rövid cikkel a csoportkép)

Ezt követően Orbán Viktória tárlatvezetésével megtekintettük az állandó kiállítást, amely a Nyírerdő állatvilágát mutatta be. (42 faj látható a kiállításon)  A 3D-s mozi teremben levetítettek egy bemutató filmet a Gúti erdő növény és állatvilágáról, amely nagyon látványos volt. Az interaktív teremben ki-ki játszhatott, ismertetőket hallgathatott, beszélgetett. Végül a nemrégen átadott futó pályán sétálhattunk. A kánikula miatt a séta elég gyorsra sikerült, de így nem kellett több mint egy órát várni a következő autóbuszra. Úgy gondolom, ez a kirándulás is hozzájárult a tagság összekovácsolásához.

Kozempel Zsuzsánna
Hívás klub vezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Preventív gyógytorna kopásos ízületi problémákra

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. 10.06-i „dupla” klubnapot  tartott a Beszterce lakótelepi Közösségi térben. A második téma felkért előadója, Füleki Andrea gyógytornász „Preventív gyógytorna kopásos ízületi problémákra” címmel tartott prezentációt. Az előadó beszélt a fiziológiás Olvass tovább...