Az MRL Rákellenes Általános Szolgálata ingyenes melanóma szűrést szervezett a Palatinus strandon július 15-én és a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy-és Strandfürdőben július 29-én.

A Palatinuson 93 fő vett részt a szűrésen, köztük sok fiatal, gyermek és külföldi is. A szűrést végző doktornő 3 főt küldött további vizsgálatra.

A Pesterzsébeti strandon 82 főt vizsgált meg a doktornő. 6 embert küldött tovább anyajegy levételre és 2 melanóma gyanús esetet talált.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozgással és szűréssel az egészségért!

A Bátki József Közösségi Ház felkérésére Zagyvarónán 2023.június 10-én a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei a sportos délutánon megjelenteknek állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterin szint mérést, BMI számítást, PSA tesztet végeztek. A kapott eredményeket kiértékelés és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kézműves foglalkozás

2018-ban is teljes gőzerővel indult útjára a kézműves klub programja. Ilyen szép művek születtek:

Alapszervezetek

Civilek érted, élünk – Eger civil ünnepe

Az Egri Civil szervezetek összefogásával megrendezésre került Eger  XXIV. Civil Ünnepe. Csodálatos idő, jó hangulat jellemezte ezt az egész napos programot. Ezen a rendezvényen vett részt Alapszervezetünk PSA szűréssel, vércukor méréssel, érdeklődőkkel való elbeszélgetéssel, tanácsadással.