A Közösségi Egészségszervezési Iroda meghívását elfogadva 2015. október 30-án 14:00 és 18:00 óra között a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, más szervezetekkel, intézményekkel együtt részt vett az Egészségnapon.

Önkénteseink az emlőönvizsgálat oktatásával, a szűrővizsgálatok népszerűsítésével hívták fel a figyelmet az emlőrák megelőzésére.

Részt vettünk az 1000 lépés programon is.

Befejezésképpen egészségsétát tettünk és más szervezetek lufijaival együtt saját rózsaszínű lufijainkat is szélnek eresztettük a Nagytemplom előtt.

Kozempel Zsuzsa

MRL vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ne váljon áldozattá! – előadás Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete a ” Kiemelt figyelemfelkeltő programok I.8 „ keretében előadást szervezett az Alapszervezet tagsága, meghívott vendégek és más érdeklődők számára Ne váljon áldozattá! címmel. Az előadásra felkért Bíró Pál rendőr alezredes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Januári programok Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci alapszervezete január 21-én csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez.  Hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház és a Magyar Rákellenes Liga rendkívüli osztályfőnöki órát tartott a Vörösmarty Mihály Olvass tovább...