Idén, immár harmadszor hirdette meg a Magyar Rákellenes Liga a Rákellenes Világsétát, csatlakozva a Relay for Life-hoz, mely egy példátlan esemény a rákellenes közösségek összefogására az egész világon.

A 2023-as Rákellenes Világséta mottója: „A rák nem ismer határokat, mint ahogy mi sem.”

E nemes gondolat jegyében gyűltünk össze, igen szép számmal, január 8-án (vasárnap) 15 órakor Gyöngyösön a Gyöngyszem Áruház előtt. Nagy örömünkre és megelégedésünkre ezúttal nem csak a tagjaink, hanem külsős személyek is társultak sétánkhoz.
Útvonalunk a Gyöngyszem áruháztól a Koháry úton, Kossuth úton keresztül a Fő térre, majd onnan a Bugát Pál térre vezetett.

Programunkat figyelemmel kísérték a Gyöngyösi Televízió és az M1 Televízió munkatársai is!

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Több, mint háromszáz vásárló fűzött föl gyöngyöt Hatvanban, a Tescoban

Az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából a Mályvavirág Alapítvány felhívására a „Gyöngyposta” Együtt a méhnyakrák ellen! gyöngyfűző programunk  2017. január 21-én, szombaton 10-13 óráig volt a hatvani TESCO Áruházban. A gyöngy a méhnyakrák és a HPV elleni védelmet Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nem vagy egyedül!

A Kerekharaszti Alapszervezet beszámolója 2022. április 21-én alapszervezetünk vendége volt dr. Jakab Lajos háziorvosunk, aki a beteg életútjáról tartott előadást a diagnózistól a rehabilitációig. Nagyon hasznos információkat kaptunk a daganatos betegségek felismerésének, gyógyításának és utógondozásának Olvass tovább...