A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója                  

Időpont: 2022.november 17.
Vezető: Poórné Mike Éva

Klubtagjaink nagy örömmel és várakozással várták Poórné Mike Évikét, hogy milyen ötlettel érkezik mai foglalkozásra!

A Magyar Rákellenes Liga Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán a mai napon már a karácsonyra készültünk. Ügyes kezek nagyon szép karácsonyi díszt készítettek,amit a bejárati ajtóra, de akár a karácsonyfára is feltehetnek.

Jó hangulatban telt el a közel másfél óra óra.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók:
Hatvani Polgármesteri Hivatal, Hatvan Tv, Hatvani Hírlap, Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálata, Hatvani Karitatív Csoport, Zombori Kft.      

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó a szűrővizsgálatok fontosságáról szóló előadásra

MEGHÍVÓ A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete ezúton meghív minden érdeklődőt a Szűrővizsgálatok fontossága a betegségek megelőzésében (kiemelten a méhnyakrák megelőzésében) című ismertető előadás meghallgatására. Helyszín: CIC. Civil Információs Centrum 7100 Szekszárd, Béla kir.tér 6. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani programajánló

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat közös  programja: Figyelemfelhívó séta a mellrák ellen!                           Időpont: 2018. október 12. péntek 14 óra 16 óra 30 között Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24.  Előadások és utána séta a város Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért Salgótarjánban – összefoglaló film

Ének, kerekasztal, legszebb fotók az egészséges nőkről, rózsaszín séta, örömtánc, festés a kórházban és 5 km-es gyalogtúra. Nézd velünk!