Szombaton, 2022. szeptember 24-én 9:30- tól 16:00 óráig ismét megrendelésre került az Önkéntesek Napja és Hála-Gála a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely szervezésében, amely már hagyomány Szekszárdon.

A rendezvényen 19 civil szervezet önkéntese vett részt.

Nagyon színes és látványos program szórakoztatta a jelen lévő civil szervezeteket és a megjelent szép számú érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a Magyar Rákellenes Liga ismeretbővítő-figyelemfelkeltő anyagával jelen voltunk. A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető szóróanyagait.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk.

A tagsági viszonyt érintő kérdések legfőképpen a tagsági viszony létesítésével, szép számmal voltak kérdések.

Volt érdeklődés a működésünk anyagi helyzetéről is: Erre a kérdésre a következő válasz adtuk:

Nagyon jól állunk az anyagiak tekintetében, mert annyi a pénzünk mint amennyi az egészségünk.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta és mise az emlőbetegekért Egerben

Az Egri Alapszervezet 2019. október 8-án tartja Rózsaszín október című napját az emlőrák korai felismerése érdekében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 13 órától előadások lesznek: Dr. Gundy Sarolta klinikai onkogenetikus, az MTA kandidátusa: A környezet és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Lakossági szűrés Egerben

A tavalyihoz képest jóval többen jelentek meg a Markhot Ferenc Kórház rendelőintézetében megrendezett lakossági szűrésen. A népszerű eseményen több mint négyszázan vettek részt. Az érdeklődő lakosság többféle szűrésen vehetett részt: vércukorszint, koleszterin, vérnyomás, testzsír, testtömegindex, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napja Tolna megyében

A RSOE Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napot tartott a Tolna megyei Lengyel-Annafürdő Turisztikai és Természetismereti Központban 2018.06.14-én. Ezen a rendezvényen részt vett: a RSOE vezetősége Dobai Sándor elnök vezetésével a Somogy Megyei Olvass tovább...