A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet 19 tagja, 11 napot töltött a Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthonában 2022. augusztus 26-tól szeptember 5-ig.

Úgy mint az előző évben, alig vártuk, hogy különböző terápiás foglalkozásokon vehessünk részt, pl. zeneterápián, kézműves foglalkozáson, tornán, pszichológus programján. Aki pihenni, olvasni szeretett volna, vagy túrázáson szeretett volna részt venni, arra is volt lehetőség. A gyönyörű természeti környezet lehetőséget nyújtott a kirándulásokra, sokan vették igénybe a két alkalommal ingyenes élményfürdőt, mások az intézmény falain belül beszélgetéssel, egymás megismerésével töltötték el az időt a felújított otthon csodálatosan szép és kényelmes környezetében.

Köszönjük szépen az intézmény dolgozóinak a szerető gondoskodását, a vendéglátást! Szeretve éreztük magunkat!

Lazányi Jánosné
elnök

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra az Erdőteleki Arborétumba

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai Erdőtelekre túráztak. Az Erdőteleki Arborétumot néztünk meg. Sok gyönyörű virágok láttunk. Nagyon jól éreztük magunkat az arbarétum friss levegőjében a madarak csicsergése mellett.

Alapszervezetek

Retró véradás Egerben

Október 29-én vasárnap, a Magyar Vöröskereszt Heves Vármegyei Szervezete változatos programmal várta az önkéntes véradókat és az érdeklődőket egész napos rendezvényén. Véradás, zenés , táncos műsorok, jóga bemutató, óránkénti tombola sorsolás, valamint egészség megőrzésre irányuló Olvass tovább...