A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai múlt héten, szerdán (08. 17-én) ismét a strandolós programot szavazták meg, mondván, hogy mindjárt vége a nyárnak.

Sajnos szeptember közepén (ha addig engedi az idő) bezár a Strandfürdő Jászárokszálláson, mivel fedett, téliesített medencéi nincsenek.

Sokan (19 tag + 5 unoka) gondoltuk úgy, hogy megragadjuk az alkalmat és együtt töltünk még egy szabadban fürdőzős napot.

Az úszómedencében megmozgattuk izmainkat, edzettünk egy páran a közeljövőben megrendezésre kerülő hatvani úszóversenyre, a meleg vizes medencében pedig élveztük a gyógyvíz frissítő, gyógyító erejét.

Nagyon szép, vidám napot töltöttünk megint együtt, sokat beszélgettünk, kártyáztunk és persze nem maradhatott el a strandoláshoz hozzátartozó finom lángos sem.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvaniak kirándulása Siófokra

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai július 20-án Siófokra látogattak. Minden évben ellátogatunk a Balaton partjára, nálunk ez már hagyomány. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, nem volt túl meleg, de sajnos a sétahajózásra műszaki Olvass tovább...

Alapszervezetek

Út az egészséghez – futónap Miskolcon

A MRL Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat 14 fő csapata is ott volt a megyei kórház által megrendezett az „Út az egészséghez” futónapon, a Csanyikban. 14 fős csapatunk is teljesítette a 3 kilométeres távot. (Igaz, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás Hatvanban

Kreatív klubfoglalkozás  2. Időpont: 2017. június 7. 14 óra Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16. Nővérszálló 1. em. Vezető: Poórné Mike Éva kézműves Poórné Mike Éva vezetésével, irányításával a mai napon szép nyári nyakláncot készítettünk. Nehéznek Olvass tovább...