A Szekszárdi Alapszervezet beszámolója 

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Egyesület (RSOE) fennállásának 40. éves jubileuma alkalmából kihelyezett  regionális szakmai napot tartott 2022. június 17-én. 

Helyszín: Pörböly Ökoturisztikai Központ (7142 Pörböly, Bajai út 100.)

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet részéről két fő meghívott tag vett részt: dr. Balázs Gábor és Szikla József.

Ünnepi köszöntő és programismertetőt követően következett a tevezett program:

  • Indulás az erdei vasúttal, majd érkezés Nyárilegelőre.
  • A csoport egy része a Rezéti Dunán kenutúrán vett részt.
  • A csoport másik része az erdei vasúton tovább utazott Malomtelelőbe.
  • Visszaút gyalog: a Molnárka tanösvény valamint az Alföldi Kéktúra útvonalon 3.5 órás erdei sétával, Ökoturisztikai Központ szakember vezetésével.
  • Nagyon finom ebéd és kötelen beszélgetés és ünnepi hozzászólások következtek.

RSOE-vel a kitűnő társkapcsolat hosszú évekre nyúlik vissza.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészség-délelőtt a Karancsberényi Falunapon

Karancsberény polgármester asszonya felkérésére 2019. 07.13-án a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei  a NMKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival szűrővizsgálatokat végeztek a Falunap „Egészség –délelőttjén” . A szűrőbuszban és az orvosi rendelőben kialakított helyszíneken a Olvass tovább...

Egyéb

Szentmise Boldog Zdenka Schelingová vértanú ünnepén

Július 31-én, 18 órakor az Óbudai Főplébániatemplomban, a Curate Infirmos Közösség és a Magyar Rákellenes Liga szervezésében ünnepi szentmise lesz a száz évvel ezelőtt született Boldog Zdenka Schelingová vértanú ünnepén. Főcelebráns Tercsi Zoltán apát, közreműködik az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra Monspart Sarolta emlékére

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet OGyIK Klub tagjai gyalogtúrát szerveztek Monspart Sarolta emlékére. Sarolta Monspart emlékére!Drága Saci! Visszük tovább álmodat!